AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme indir,download,yükle - Çeşitli - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Çeşitli » AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme
   AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme
  Boyutu : 12.9 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : EGM Asayiş Dairesi Başkanlığı
  Ekleme Tarihi : 12-07-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Veri Gönderme Sistemi, AKBS`nin tesislerde çalışacak olan kısmıdır. Tesislerin konaklama bilgilerini merkeze göndermeleri bu program ile olur.

İşlem aşamaları göz önüne alındığında, tesisin sisteme kaydı yapılıp, onay alındıktan sonra programın çalıştırılabilmesi için Tesis Kodu, Şifre ve Pin Numarası bilgilerine ihtiyaç vardır. Bu bilgiler, tesis kaydının merkez tarafından onaylanmasından sonra tesis sorumlu işleticilerine verilir.
Programın ilk çalışması esnasında internet bağlantısına ihtiyaç vardır. İnternet bağlantısı yapıldıktan sonra program gerekli bilgileri alarak bu bilgileri merkezden onaylatır. Eğer geçerli ise uygulamanın çalışmasına izin verir. Uygulama tekrar açıldığında kod ve şifre bilgileri saklandığından tekrar internete bağlanmaya gerek olmadan şifre buradan kontrol edilir. Ancak yinede şifre değiştirme, şifre talep ve kayıt onay kısımları için internet bağlantısı gereklidir. Veri gönderme kısmında da internet bağlantısı ihtiyacı vardır.

Programa girdikten sonra, dosya gönderme kısmından gelen iki ekrandan Veri Hazırlama formu aracılığı ile XML dosyaları sisteme yüklenebilir. Bu veriler bilgisayar üzerinde tutulur. Bu veriler paketlenip sıkıştırılarak internet üzerinden merkeze yollanır.

Programın kendi içinde bir sürüm kontrol mekanizması vardır. Programın yeni bir sürümü çıktığında bir uyarı ile sizi durumdan haberdar edecektir. Bu kontrol tüm internet aktivitesi esnasında kontrol edilir.

Programın çalışabilmesi için Java Runtime`a Gerek duymaktadır. Java Runtime Yüklemek için Tıklayın. Windows XP`de Service Pack 2 kurulduğunda bazı sorunların meydana geldiği belirtildi. Bu sorunlar ve çözümleri için Tıklayın.

Anahtarlar:AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme indir,AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme download,AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme indir,AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme çek,AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme,AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme mp3,AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme şarkı sözü,AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme film indir,AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme film,AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme açıklama,AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme bul,AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme video,AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme
SEÇMECE PROGRAMLAR
Active Captions
CHM2HTML Pilot
Typing Tutor
Copernic Summarizer
SofraPro Yemek Yazılımı
OrCAD
Evrak Takip Programı
Coeli Stella 2000
MAXI Disk for Windows
Macro ToolsWorks Standard
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır