Brothers In Arms: Earned in Blood indir,download,yükle - Aksiyon - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Aksiyon » Brothers In Arms: Earned in Blood
   Brothers In Arms: Earned in Blood
  Boyutu : 615 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows XP
  Üretici Firma : Ubisoft
  Ekleme Tarihi : 05-04-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
İkinci Dünya Savaşı`nı konu alan bir oyunla karşı karşıyayız. Ubisoft tarafından yapılan kaliteli yapımlardan biri olan Brothers In Arms: Earned in Blood, birinci oyunun devamı niteliği taşıyor.

Brothers In Arms: Earned in Blood, İkinci Dünya Savaşı`nda yaşanmış olayları konu alıyor. Joe Hartsock`un yaşadığı savaş anıları oyun boyunca başlıca görevleri oluşturuyor. Savaşta yaşanmış olayları bu kadar etkili yansıtabilmek, büyük çaba gerektirse gerek... Muhteşem seslendirmelerle süslenen oyun boyunca konu dışına çıkmadan görevleri yerine getiriyoruz.

Unreal Engine teknolojisini kullanan oyunun grafiklerine söyleyecek söz yok. Çok kaliteli efektlere, modellemelere ve görselliğe sahip. İlk oyundaki görsellik hataları giderilmiş. İlk oyunun yanı sıra grafiksel anlamda birçok yenilik yapılmış.

Videolar ve animasyonlar oldukça akıcı ve kaliteli hazırlanmış. Ateş etme, siper alma, koşma, ölme gibi animasyonlar ustalıkla hazırlanmış. Oyunu oynarken videolara ve animasyonlara hayran kalacaksınız.

Oyunun sesleri ve müziklerinin de görselliğinden aşağı kalır yanı yok. Oyunun müzikleri muhteşem! Bir savaş oyunu için düşünülebilecek en güzel müzikler, Brothers In Arms: Earned in Blood`da mevcut desek yeridir. Silah, bomba ve patlama sesleri de oldukça başarılı olarak hazırlanmış. Ana karakterimiz Joe Hartsock`un ses dublajı profesyonel kişiler tarafından yapılmış. Oyun esnasında Joe Hartsock`un konuşmaları, emir ve talimatları, oyuna güzellik ve duygu katıyor.

Oyun sırasında yanımızda en fazla iki silah taşıyabiliyoruz. Cephanemizi (silah, mermi vb.) ölen düşmanların veya takım arkadaşlarımızın üzerinden alabiliyoruz.

Oyunda istediğimiz an oyunumuzu kaydedemiyoruz. Sadece belirli yerlerde ve bölüm başlarında oyun otomatik olarak kaydediliyor.

İsterseniz, oyunu tek başınıza oynamak yerine (Single-Player) çoklu oyuncu (Multi-Player) desteğiyle arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.

Oyun gerek görsellik, gerek yapısal olarak Call Of Duty 2`ye çok benziyor ve kesinlikle en büyük rakibi. Call Of Duty 2`yi bitirip de alternatif arayanlar için Ubisoft ve Gearbox işbirliğiyle hazırlanan Brothers In Arms: Earned in Blood`ı deneyebilirsiniz.

Minimum Sistem Gereksinimleri :
  • 1 GHz Pentium III ya da AMD Athlon (2.5GHz Pentium IV ya da AMD önerilir)
  • 512 MB RAM (1 GB önerilir)
  • 32 MB DirectX 9.0c uyumlu ekran kartı (desteklenen listeye bakınız *)
  • 16-bit DirectX 9.0c uyumlu ses kartı
  • 4x DVD-ROM (8x ya da üstü önerilir)
  • 5 GB boş disk alanı
  • Windows 2000/XP (sadece)

    * Desteklenen Ekran Kartları :
  • ATI Radeon 8500/9000/X serisi
  • NVIDIA GeForce 4/FX/6 serisi (GeForce 4 MX desteklenmez)

    Anahtarlar:Brothers In Arms: Earned in Blood indir,Brothers In Arms: Earned in Blood download,Brothers In Arms: Earned in Blood indir,Brothers In Arms: Earned in Blood çek,Brothers In Arms: Earned in Blood,Brothers In Arms: Earned in Blood mp3,Brothers In Arms: Earned in Blood şarkı sözü,Brothers In Arms: Earned in Blood film indir,Brothers In Arms: Earned in Blood film,Brothers In Arms: Earned in Blood açıklama,Brothers In Arms: Earned in Blood bul,Brothers In Arms: Earned in Blood video,Brothers In Arms: Earned in Blood bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Brothers In Arms: Earned in Blood
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Vigilante
    CheboMan
    Grand Theft Auto
    Gun Raven
    Blackhawk Striker
    Xdyne Lagoon
    Stick Soldiers
    Skunny:Save our Pizzas
    Grudge Match Cashball Pai
    Little Fighter 2
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır