ClipPad995 indir,download,yükle - Çeşitli - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Çeşitli » ClipPad995
   ClipPad995
  Boyutu : 588 Kb
  Kullanım Süresi : 200 soru kaydı
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Software995
  Ekleme Tarihi : 31-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
ClipPad995 bir pano (clipboard) yazılımıdır. Windows`un standart pano uygulaması tam anlamıyla verimli değildir. Windows`un diğer uygulamaları gibi standart özelliklere sahip ve kullanıcıların tam istediği ve beklediği işi karşılamazlar. Ama yine de iş görüyorlar.

Windows`un pano uygulamasına sadece bir kopyalama kaydedebilir. Daha sonra yaptığınız kopyalama işlemi hafızada bulunan önceki kopyalama işi siler. ClipPad995`in ise öyle bir sıkıntısı ve durumu yoktur. Siz silmediğiniz sürece tüm kopyalama eylemlerini hafızada tutar. Metin, resim gibi dosya türleri kopyalandığında ClipPad995 devreye girip bunları uzun süreliğine depolar. Bu kopyaladığınız işleri ister hemen, ister daha sonra başka ortam ya da dosyalara yapıştırabilir ya da kaydedebilirsiniz.

Bir dosya içinden kestiğiniz ya da kopyaladığınız metin, resim, HTML, Word, Excel, PowerPoint belgelerin seçilmiş bölümlerini kolay bir şekilde pano içeriğine depolayabilir.

Bilgisayarı yeniden başlatsanız bile o kopyalanan metinler o `pano` içinde durur. Artık önemli verilerinizi kaybetme sıkıntısı olmayacak. Yeter ki çalışmalarınızı kopyalayın.

Özellikle programcılar ya da sık sık kes, kopyala işlemi yapanlar için faydalı olabilecek bir programdır. Programın İngilizce haricinde başka bir dil desteği yoktur. Ayarları biraz teferruatlı olsa da standart kurulumla bile işinizi görebiliyorsunuz.

Programı açtığınızda kes, kopyala işlemi sonucu yapılacak işlemler panoda gösterilir. Bu hafızada bulunan bilgilere farenin sağ tuşuyla tıkladığınızda çeşitli düzenlemeler yapabilirsiniz. Örneğin, gruplayabilir, saydam hale getirebilir, satır başlığı ayarlayabilir, konum, geçiş tuşu, azalan-artan şeklinde sıralama yapabilir, yazı tipi seçimi gibi çeşitli ayarlar yapabilirsiniz.

Programı Windows`un başlangıcında çalışacak şekilde ayarladığınızda (standart o şekilde geliyor), tüm yapacağınız kopyalama işlemlerini hafızaya alır. Yine ayarlar içinden en fazla kayıt kopya sayısı ve yapıştırılan girişlerin belli gün sonra silinmesini sağlayabilirsiniz. Eğer ayarlar içinden kopyalama işlemi sırasında ses çalmasını istiyorsanız yine buradan düzenleyebilirsiniz.

Program Bitmap, DIB, Metin, TIFF, UnicodMetin, WAVE, HTML, RTF dosya türlerini destekler.

Eğer hafızaya alma işlemini durdurmak istiyorsanız sistem tepsisinde bulunan (saatin yanı) programın simgesine farenin sağ tuşuyla tıklayıp, oradan `Disconnect from ClipBoard`u seçtiğinizde kes, kopyala işlemlerini hafızaya alma işlemi durur.

Kısıtlama:
Ücretsiz sürümünde programı her açtığınızda, üretici firmanın kendi programlarını tanıtan web sayfaları açılır. Bunu kaldırmak istiyorsanız satın almalısınız. Lisanslı fiyatı ise 9.95$`dır.

Anahtarlar:ClipPad995 indir,ClipPad995 download,ClipPad995 indir,ClipPad995 çek,ClipPad995,ClipPad995 mp3,ClipPad995 şarkı sözü,ClipPad995 film indir,ClipPad995 film,ClipPad995 açıklama,ClipPad995 bul,ClipPad995 video,ClipPad995 bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
???? ????? ?? - 05.06.2022 - 11:42 - 183.111.25.253
??????????????????!
??????????????
??????? ???????????
??????????
?????????
????? ?????????
? ???? ????????!
?????????!(*^-^*)
S/AAA?? ??????????????!
???????(????)
???? ????? ?? https://www.ginzajp.com/productall-4691.html
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
ClipPad995
SEÇMECE PROGRAMLAR
Microsas Data Şifrele Çöz
Odacı Döviz
Coeli Stella 2000
KbStart 1.7
TSP Pro Teknik Servis Pro
Teknik Servis Programı
Ovulation Calendar
Label Magic (Label Maker
Para Dönüştürücüsü
VolumeChanger
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır