Delphi Architect for .NET indir,download,yükle - Programlama - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Programlama » Delphi Architect for .NET
   Delphi Architect for .NET
  Boyutu : 84.1 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows XP
  Üretici Firma : Borland Inc.
  Ekleme Tarihi : 14-06-2004

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Birçok programcı tarafından kullanılan Delphinin yeni sürümü. Borland bu sürümünü .NET olarak çıkartmış. Bunun sebebi artık Bilgisayar teklonojisinde .NET devrine geçildi bunun için Delphi programcılarına yeni teklonojiyi sunmalı ve teklonojiye ayak uydurulmalı. Delphi kullanıcıları bu yeni sürümünde eski sürümlerinde ki birçok şeyi yine bulabilecekler yani bu sürümde herhangi bir zorluk çekmeyecekler. Çünkü Visual Basic`teki gibi temel dil özelliklerinde ve kodlama sisteminde fazla değişiklikler olmamış. Ama ürün şu anda tam olarak hazırlanamamış, bunun için Borland Inc. Delphi için yama paketleri çıkarmış durumda. Programda göze çarpan değişikliklerden bazıları: komponent paletin şekli ve yeri değiştirilmiş, eski sürümlerindeki gibi o büyük bileşen setiyle gelmesede üstündeki "indy ve datasnap" bileşenleri göz doldurmuyor değil. Bunlarla birlikte Delphi .NET :
. Microsoft ADO.NET and Borland® Data Provider
. Borland® Enterprise Core Objects (ECO™)
gibi ek ve yeni teklonojileri bünyesinde bulunduruyor.
Delphi .NET ile Delphi programcıları Microsoft`un .NET framework`ün tüm olanaklarından sınırsızca faydalanabilecekler. Delphi .NET ile windows.forms, ASP.NET, ADO.NET ve web servisleri kütüphanelerini eksiksiz bir şekilde çalıştıracaktır. Yani bu demek oluyor ki artık Delphi.NET kullananlar web programlama yapabilecekler. Bu verdiğimiz program 2 parti olarak verilmiştir, programın 2. partisi "extra" paketidir bu paketi buradan indirebilirsiniz.

Anahtarlar:Delphi Architect for .NET indir,Delphi Architect for .NET download,Delphi Architect for .NET indir,Delphi Architect for .NET çek,Delphi Architect for .NET,Delphi Architect for .NET mp3,Delphi Architect for .NET şarkı sözü,Delphi Architect for .NET film indir,Delphi Architect for .NET film,Delphi Architect for .NET açıklama,Delphi Architect for .NET bul,Delphi Architect for .NET video,Delphi Architect for .NET bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Delphi Architect for .NET
SEÇMECE PROGRAMLAR
PEBundle
ASP .NET Barcode Web Comp
Resource Builder
Eclipse
Alloy 4
Dodeca Games
Megazeux
Audio Formats SDK
Lazarus Windows Binaries
SourceEdit
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır