Directory Opus indir,download,yükle - Dosya - Sürücü Yönetimi - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Dosya - Sürücü Yönetimi » Directory Opus
   Directory Opus
  Boyutu : 13.9 Mb
  Kullanım Süresi : 30/60 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/XP/Vista
  Üretici Firma : GP Software
  Ekleme Tarihi : 20-09-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Directory Opus, dosyalarınızı yönetmenize yarayan güzel bir yazılım. Yazılımla dosyalarınızı klasörler arasında taşıyabilir ve yedekleyebilir, resimlerinizi görüntüleyebilir, seslerinizi çalabilir, istemediğiniz dosyaları silebilirsiniz. Yazılım, sade bir dosya yöneticisi olmasının dışında aynı zamanda Windows tarayıcınızın ve FTP, ZIP, dosya/resim/slayt görüntüleme, çalıştırma programlarının işlevlerini yerine getiriyor. Kullanımı kolay ve tamamen özelleştirilebilir olması sayesinde kolaylıkla verilerinize erişebiliyor ve bunları yönetebiliyorsunuz. Ayrıca programı kurduktan sonra varsayılan dosya tarayıcısı, ZIP aracı olup olmaması gibi ayarlamaları yapabiliyorsunuz.

Yazılımın Özellikleri :

  • Tamamen Özelleştirilebilir Menü, Araç Çubuğu ve Kısayolları : Yazılım limitsiz menü ve araç çubuklarını desteklemektedir. Araç çubukları listeleyicinin her yüzüne veya bağımsız olarak hareket eden pencerelere eklenebilir.

  • ZIP ve FTP Desteği : Yazılım, harici ZIP ve FTP programlarındaki gibi ZIP dosyalarına ve FTP sitelerine yerel klasörlerinizden erişmenize izin verir. Dosyalarınızı çeşitli yerlere veya yazılıma kopyalayabilirsiniz. Hatta bir FTP sitesini ZIP dosyasına atabilirsiniz.

  • Çoklu Görev Yapabilme : Nesne yönelimli gelişmiş tasarım sayesinde birçok görevi yapabilirsiniz. Bir görevin bitmesini beklemenize gerek yoktur, bir göreve başlayabilir ve hemen diğerine geçebilirsiniz. Bir ZIP klasörünün açılması esnasında uzak FTP sitesinden dosyalar yükleyebilir ve çeşitli dosyaları yerel klasörleriniz arasında kopyalayabilirsiniz.

  • Yaygın Resim ve Ses Dosyaları Desteği : Directory Opus, yaygın birçok resim ve ses dosyası biçimini desteklemektedir. Yazılımın güçlü resim görüntüleyicisi ile başka büyük bir resim programına gerek duymadan resimlerinizi görüntüleyebilirsiniz. Klasörlerinizdeki resimlere bakarken bunları küçük simgeler şeklinde görerek önizleyebilirsiniz.

  • Görüntüleme Ekranı : Opus Görüntüleme aracı ile resimleri, yazı dosyalarını ve diğer biçimdeki dosyaları kolayca görüntüleyebilirsiniz. Opus`un görüntüleyici eklenti sistemine sahip olması sayesinde görüntülemek istediğiniz dosya biçimleri için yeni sürücüler ekleyebilirsiniz. Directory Opus birçok popüler resim ve belge biçimi için eklentilere sahiptir. Üçüncü parti kütüphanelerin Word, Excel belgeleri, PDF dosyaları ve diğer birçok dosya türünü içermesi için görüntüleme kapasiteleri genişletilebilir. Ayrıca geliştiricilerin kendi özel görüntüleme eklentilerini yazabilmeleri için ücretsiz bir SDK da bulunmaktadır.

  • Dijital Resimler İçin Geliştirilmiş Destek : Yazılımla dijital fotoğraf makinelerinde, EXIF biçimindeki gizlenmiş detaylara tamamen erişebilirsiniz. Resimleri çeşitli şekillerde sıralayabilirsiniz. Resimler hakkındaki; çekme zamanı, çekim hızı, ölçme tipi gibi daha birçok bilgiyi görüntüleyebilirsiniz.

  • Geliştirilmiş Arama ve Bulma : Yazılımın güçlü arama sistemi ile istediğiniz dosyaları çabukça bulabilirsiniz. MP3 dosyalarını -son perşembe ile bugün arasında kaydedilen gibi- ayrıntılı şekillerde arayabilirsiniz.

  • Güçlü Dahili Komut Seti : Bu özellik sayesinde birçok işlemi yapabilmek için kolaylıkla kendi komut fonksiyonlarınızı oluşturabilirsiniz.

    Not : Geliştiriciler için görüntüleyici yazma ve VFS eklentileri için Opus SDK`sını buradan indirebilirsiniz.

    Not 2 : Yazılımın bu sürümü 30 günlük kullanım kısıtlamasına sahiptir. Buraya tıklayarak deneme sürümü için kayıt kodu alırsanız yazılımı 60 gün süreyle kullanabilirsiniz. Yazılımın kısıtlamasız, lisanslı sürümünün fiyatı ise $73.68.

    Anahtarlar:Directory Opus indir,Directory Opus download,Directory Opus indir,Directory Opus çek,Directory Opus,Directory Opus mp3,Directory Opus şarkı sözü,Directory Opus film indir,Directory Opus film,Directory Opus açıklama,Directory Opus bul,Directory Opus video,Directory Opus bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Directory Opus
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    RenameEm
    Modem Monitor Graph
    FileRescue Professional
    Rename Master
    Dokuman
    EasyRecovery Pro
    Data Nuker
    Dosya Arşivi Gösterici
    zsCompare
    Mihov DiskFree
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır