Duplicate File Remover indir,download,yükle - Dosya - Sürücü Yönetimi - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Dosya - Sürücü Yönetimi » Duplicate File Remover
   Duplicate File Remover
  Boyutu : 2.33 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/2003/XP/Vista
  Üretici Firma : Regall LLC.
  Ekleme Tarihi : 12-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bilgisayarınızda bulunabilecek aynı dosyaları bilmek zorunda değilsiniz. Bir şarkıcının aynı şarkısı kaç defa bilgisayarınıza yüklendi, ya da video ve fotoğraflar birden fazla kopya halinde farklı yerlerde olabilir. Bu gereksiz ve sabit diskinizde yer kaplayan dosyalardan kurtulmanız bu programla artık mümkün. Tek tek, klasör klasör aramadan, kısa zamanda aynı özelliklere sahip olan dosyaları karşınıza çıkarıyor, size kalan ise, hangisinin silineceğine karar verip, üzerine tıklamanız oluyor.

Sabit diskinizde gereksiz yer kaplayan, sisteminizi meşgul eden ve belki de bilgisayarınızın performansının düşmesine neden olabilecek fazla dosyaları bu programla kolaylıkla ortadan kaldırabilirsiniz.

Dosyanın ismi farklı olsa ile, boyutu, dosya tipi gibi öznitelikleri aynı ise bu dosyayı da aynı dosya olarak algılayıp önünüze çıkarıyor. Böylece kesin bir sonuç elde ediyorsunuz.

Ayrıca program ile yazı, video, müzik ve fotoğraf dosyalarını kolaylıkla arayabilirsiniz.

MP3, OGG/Vorbis, WMA müzik dosyalarının "Artist", "Album", "Title" ve "Comment" içeriklerini de karşılaştıran program, bu sayede daha iyi sonuçları çıkarıyor.

Program tarafından bulunan aynı ve benzer dosyalar, program tarafından silinebilir, taşınabilir ve kopyalanabilir. Sonuç listesini istediğiniz gibi sıralayabilir ya da HTML rapor dosyası olarak kaydedebilirsiniz.

Not:Programın dili ingilizcedir. Ancak Türkçe dil dosyasını indirip kurduktan sonra programı Türkçe olarak kullanabilirsiniz. Türkçe yaması ProgramKolik.com editörlerinden saltanat taradından hazırlanmıştır. Yamayı indirebilmek için burayı tıklayınız.

NOT : Programın hiçbir kısıtlama bulunmayan tam sürümünü 29.95$ karşılığında sitesinden temin edebilirsiniz.

Anahtarlar:Duplicate File Remover indir,Duplicate File Remover download,Duplicate File Remover indir,Duplicate File Remover çek,Duplicate File Remover,Duplicate File Remover mp3,Duplicate File Remover şarkı sözü,Duplicate File Remover film indir,Duplicate File Remover film,Duplicate File Remover açıklama,Duplicate File Remover bul,Duplicate File Remover video,Duplicate File Remover bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Duplicate File Remover
SEÇMECE PROGRAMLAR
Burak Flash Çevirici
File and MP3 Renamer 2001
Rename Master
Txt2pdf Pro
Plot 2 EMF
Deductus
FreeUndelete
FileBack PC
Smart FAT Recovery
Total Commander
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır