eMule Plus indir,download,yükle - Dosya Paylaşımı - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Dosya Paylaşımı » eMule Plus
   eMule Plus
  Boyutu : 2.45 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : eMule Plus
  Ekleme Tarihi : 06-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
En çok kullanılan dosya paylaşım programlarından olan e-mule`nin daha özel ve hızlı sürümü eMule Plus.
eMule Plus ile dosyalarınızı internette paylaşıma açarak onların indirilmesini sağlayabilir ya da başka yerlerden dosya indirebilirsiniz. MP3 ve filmleri daha hızlı ve detaylı arayarak bulabilir ve bunları açık kaynaklı olduğundan güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.

Dosya indirme konusunda rakiplerine karşı mağlup olsa da arama ve güvenilirliği konusunda rakiplerini açık ara farkla yenebilecek güce sahip bir program ve eMule`den daha hızlı çünkü eMule Plus.
Yenilenen özelliklerine gelecek olursak, sunucu listeleri yenilendi ve daha çok sunucu eklendi. İnnDirdiğiniz dosyaların geldiği klasördeki hatalar giderildi. Programın bellek kullanımı bir önceki sürümünden daha da azaltıldı. Arama motoru daha da güçlendirildi ve hatalı kodlar düzeltildi. Sunucu listesini güncelleme desteği yenilendi.

NoT: Programı indirmek için bir siteye yönlendirileceksiniz ve bu sitede sizden sunucu seçmeniz istenecek. İnnDirmek istediğiniz sunucuyu seçtikten sonra indirme işlemi başlıyor.

UYARI: Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca indirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya indirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, Programkolik.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.


Anahtarlar:eMule Plus indir,eMule Plus download,eMule Plus indir,eMule Plus çek,eMule Plus,eMule Plus mp3,eMule Plus şarkı sözü,eMule Plus film indir,eMule Plus film,eMule Plus açıklama,eMule Plus bul,eMule Plus video,eMule Plus bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
eMule Plus
SEÇMECE PROGRAMLAR
Ares Regular Edition
LDC++
Kazaa Media Desktop
BearShare
G3 Torrent
Warez P2P Client
PC-Mac-Net FileShare Lite
Turbo Torrent
eMule Xtreme Mod
WiPeer
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır