Green Print indir,download,yükle - Yazım Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Yazım Araçları » Green Print
   Green Print
  Boyutu : 18.5 Mb
  Kullanım Süresi : 14 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Greenprint LLC
  Ekleme Tarihi : 21-01-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Çevreye verilen zararı azaltmak, daha az kağıt kullanmakla mümkün. Ancak, ofislerde ve evlerimizdeki kullandığımız yazıcılar, hergün tanelerce kağıt israf etmekte. Bunu ay ve seneye göre kıyasladığımızda yüzlerce hatta binlerceyi bulan gereksiz kağıt israfı dolayısıyla binlerce ağaç katliamı ortaya çıkıyor. Böylece hem ekonomik zarar hemde binlerce ağaçlarımızın telef olması yüzünden manevi sıkıntılar da yaşayabiliyoruz.

Ama artık bu sıkıntılara bu program ile son vereceğiz. Program yazdıracağımız dökümandaki gereksiz sayfaları ve metindeki reklam vb. dökümanların yazımını engelleyerek bizi hem mürekkep hem de kağıt israfından kurtarıyor. Böylece her kişinin bilgisayarından günde bir adet de olsa kağıt israfını önlemesi, bütün kişilerle kıyasladığımızda ise binlerce kağı israfının önlenmiş olması büyük bir maddi ve manevi kazançtır.

Toplu yazımlarda ise (30-40 sayfa gibi) yazdıracağınız sayfaların tek tek önizleme görüntülerini elde ederek sayfadaki istediğiniz yerlerin veya istediğiniz sayfaların yazıcı çıktısını engelleyebiliyorsunuz. Ayrıca çıkartmak istediğiniz sayfaları da sırasına göre dizerek otomatik numaralandırabilirsiniz.

Program yalnız yazıcıdan çıkabilecek gereksiz çıktıları engellemekle kalmayıp, yazıcınızla ilgili bazı yazım işlemlerinizi de kolayca yapabileceğiniz işlem menüsü ile sizleri sayfaları tek tek yazdırmak, metinleri düzenlemek, kopyalamak vb. dertlerden de kurtarıyor.

Editörün Notu: Bütün bu özellikleri ile program tam bir yazım harikası oluşturuyor ve günümüz teknolojisinin çevreye ve bize vereceği zararları bir nebze de olsa azaltıyor. Böylece teknolojinin getirdiği zararları yine teknoloji ile yenmiş olacağız.

Sloganımız: `Paramızı bugünler için, ağaçlarımızı yarınlar için koruyalım`

  • Programın çalışması için gerekli olan .NET Framework 1.1`i buradan indirebilirsiniz.

    Not: Programı 14 gün tüm özellikleriyle kullanabileceksiniz. 14 gün sonrasında programın üretici sitesinden kredi kartı ile satın alabilirsiniz.

    Anahtarlar:Green Print indir,Green Print download,Green Print indir,Green Print çek,Green Print,Green Print mp3,Green Print şarkı sözü,Green Print film indir,Green Print film,Green Print açıklama,Green Print bul,Green Print video,Green Print bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Green Print
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Angel Writer
    TxEdit 2000
    Ten Thumbs Typing Tutor
    Notepad++
    Office XP Aracı: Web Bile
    Programmer`s Notepad
    Power Point Viewer
    SkimEdit
    WhiteSmoke Enrichment
    Power Edit
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır