Image Comparer indir,download,yükle - Düzenleyiciler - Grafik - Resim Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Grafik - Resim » Düzenleyiciler » Image Comparer
   Image Comparer
  Boyutu : 2.63 Mb
  Kullanım Süresi : Silmez
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
  Üretici Firma : BolideSoft
  Ekleme Tarihi : 03-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Image Comparer, bilgisayardaki resimleri ve bunlara ait ikinci nüshaları otomatik olarak ortaya çıkartan ve ayrıca kıyaslayabilen bir program. Özellikle sayısal (dijital) fotoğraf makinesinden resim çektiğinizde bazen zor ışıklandırma, yanlış konumlandırma, makineyi titretme vb sebepler yüzünden bir resim için birden fazla kare çekebilirsiniz. Bu ikinci nüshaya ait resimleri el ile tek tek bulmak oldukça zaman alabilecek bir işlem. Eğer bir de yüzlerce resme sahipseniz işiniz iyice zor olur. Bu temizlenmeyen genelde hatalı veya kopya resimler özellikle bir sunum esnasında hoş gözükmez.

Image Comparer tüm koleksiyonunuzu tarar, içeriğini analiz eder ve benzer dosyaları saptayıp otomatik olarak onlardan kurtulmanızı sağlar.

Profesyonel fotoğraf çekimi ile uğraşanlar, web sayfa hazırlayanlar, tasarımcılar ya da resimlerle haşır neşir olan herkesin işine yarayabilecek bir program. Çok kısa sürede ikinci nüsha resimleri bulur ve kaldırır. Ayrıca silme işleminde kullanıcıya da sorar. Bu doğrultuda hangi resimlerin silinip silinmeyeceğine kullanıcı karar verir.

Program RAW, JPEG, J2K, BMP, GIF, PNG, TIFF, TGA ve diğer resim dosya türlerini destekler.

Türkçe kullanım:
Türkçe dil dosyasını indiriniz. İnnDirdiğiniz bu RAR dosyasını bir yere açınız. İçinde bulunan Turkish.lng dosyasını kopyalayıp, programın kurulu olduğu C:Program FilesImageComparerlanguages dizinine yapıştırın. Daha sona programı açıp ana menüde bulunan Tool/Preferences`e tıklayın. Gelen pencerenin Language kısmından `Turkçe`yi seçip `OK` tuşuna bastığınızda Türkçe olur.

Bu programın Türkçe dil dosyası ProgramKolik.com editörü Saltanat tarafından yapılmıştır.

Kısıtlama:
Programı 30 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Program sadece ikinci nüsha resimleri bulur. Fakat bunları taşıyamaz, silemez ve kopyalayamaz. Bunları yapmak için satın almalısınız. Lisanslı fiyatı ise 29.95$`dır.

Anahtarlar:Image Comparer indir,Image Comparer download,Image Comparer indir,Image Comparer çek,Image Comparer,Image Comparer mp3,Image Comparer şarkı sözü,Image Comparer film indir,Image Comparer film,Image Comparer açıklama,Image Comparer bul,Image Comparer video,Image Comparer bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Image Comparer
SEÇMECE PROGRAMLAR
IphotoDVD
iCorrect EditLab Pro
DVD Slideshow Builder
Ultimate Paint
Portable PhotoFiltre Free
PhotoRite FX
Picture To Go
IconArt
PhotoSite AlbumBuilder
Electric Shoebox
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır