Internet Explorer (Mac için) indir,download,yükle - İnternet - Mac Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Mac » İnternet » Internet Explorer (Mac için)
   Internet Explorer (Mac için)
  Boyutu : 6.73 Mb
  Kullanım Süresi : Düzey sınırı
  Dili : Ingilizce
  Platform : Mac Tiger/OS X/OS 9.x/OS 8.x
  Üretici Firma : Microsodt
  Ekleme Tarihi : 17-08-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Dünyanın en çok kullanılan Internet Explorer, Mac OS`e neden yüklenmesin? Microsoft, Mac için de Internet Explorer 5.0`ı dizayn etti. IE`nin yaygın özellikleri Mac`e entegre oldu.

İşte bazı özellikler;
  • Internet Explorer DHTML Platformu
    Web temelli uygulamalarınız için güçlü bir kullanıcı arabirimi oluşturmanıza yarayan DHTML özelliklerini sağlar. Ana Web standartları desteği üzerinde yapılan önemli geliştirmelerle beraber, Internet Explorer 5.0 içindeki geliştirici özelliklerini içerir.

  • Tam CSS Düzey 1 Destek
    Kenarlıklar, dolgular ve şimdi satır içi öğeler için desteklenen kenar boşlukları dahil CSS1 (Basamaklı Stil Sayfaları Düzey 1) için tam destek sağlar. Ayrıca, HTML belgelerinize noktalardan veya kesik çizgilerden oluşan efektler ekler; makaleleri, gazeteler ve dergilerde kullanılan stile uygun olarak yerleştirmenize ve metnin Web sayfalarında dikey olarak görüntülenmesine olanak sağlar.

  • Tam CSS Düzey 1 Desteği
    Standartlara dayanan uygulamalar için geliştirilmiş destek ve kullanıcılar için bilgi sağlayıcı içeriğin geliştirilmesini sağlar. Programlar ve komut dosyalarının, platform ve dil kısıtlaması olmadan, belge içeriğine, yapısına ve stiline erişmelerine ve bunları güncelleştirmelerine olanak veren bir arabirim olan W3C DOM (Belge Nesne Modeli) Düzey 1 ile tam olarak uyumludur.

  • Geliştirilmiş SMIL 2.0 Çalışma Taslağı çoklu ortam desteği
    W3C`de (WWW Konsorsiyum) geliştirilmekte olan eşzamanlı çoklu ortam bütünleştirme dili (SMIL) 2.0 çalışma taslağı için sürekli destek sağlar. En önemli desteği çoğunlukla, komut dosyasına gerek kalmadan, istendiği zamanlarda, resimlerin soluklaşması, silmelerin kullanılarak metin ve ortam öğeleri arasında geçiş yapma ve bir öğeye kademelerden oluşan renkli arkaplan ekleme gibi, süzgeçlerin ve efektlerin kullanımına izin veren geçişler alanında vermektedir.

  • İçeriği kısıtlı IFrames
    IFrames , Web tabanlı e-posta uygulamaları sunmak veya tarayıcı uygulamaları oluşturmak için HTML içeriğini görüntüler. Geliştiriciler, kötü niyetli yazarların kullanıcıları hazırlıksız yakalayacak, e-posta veya içerik temelli saldırılarını başlatmalarını zorlaştırabilir.

  • Fare tekerleği ile ilgili olaylar
    Fare tekerleğinin kullanımına bağlı olarak gerçekleşen bazı yeni olayları tanıtır. Bu olaylar, içerik veya uygulamanızın kullanıcı girişlerine daha iyi tepki vermesini sağlar.

  • XML
    Daha yüksek performans ve güncel XML standart desteği sağlayacak şekilde, Microsoft XML (MSXML) 3.0 desteği içerir.

    Anahtarlar:Internet Explorer (Mac için) indir,Internet Explorer (Mac için) download,Internet Explorer (Mac için) indir,Internet Explorer (Mac için) çek,Internet Explorer (Mac için),Internet Explorer (Mac için) mp3,Internet Explorer (Mac için) şarkı sözü,Internet Explorer (Mac için) film indir,Internet Explorer (Mac için) film,Internet Explorer (Mac için) açıklama,Internet Explorer (Mac için) bul,Internet Explorer (Mac için) video,Internet Explorer (Mac için) bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Internet Explorer (Mac için)
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    FTPeel
    Mozilla Suite (Macintosh)
    Flock (MacOSX)
    WebButtons
    Tomato Torrent
    ShakesPeer
    Mozilla Firefox (Türkçe -
    Poisoned
    Flock (Macintosh)
    Cabos (Macintosh)
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır