IP Audit indir,download,yükle - Internet - Linux Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Linux » Internet » IP Audit
   IP Audit
  Boyutu : 348 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Linux
  Üretici Firma : Web Design
  Ekleme Tarihi : 30-11-2004

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Linux kullanıcıları için gelen ve giden (download ve upload) verilerinizi hesaplayabileceğiniz mükemmel bir yazılım. Ayrıca yazılıma mevcut kotanızı yazdığınızda program sizi kotanızı aşmamanız için uyarıyor eğer izin verdiyseniz belirttiğiniz kotadan sonra internet bağlantınızı engelliyor. Ayrıca istediğiniz bir tarihde (her ay başı örneğin) kotanızı sıfırlayabiliyor. Linux için daha iyisi yok. Programın beta sürümünü kullanmak istemiyorsanız son stabil sürümünü sitesinden indirebilirsiniz. Program tüm linux sürümlerinde çalışabilmektedir. Programın tüm ayarlarını değiştirebilirsiniz.

Editör Yorumu : Linux kullanıcıları ayrıntılı olarak kota hesabı yapan bir program bulamıyorlardı. Bende ümidi bu konuda kesmişken övgüleri hak eden bir yazılım olduğunu fark ettim. Tüm bağlantı türlerini destekleyen ver ayrıntılı veriler sunan bu yazılım kotalı adsl kullanan linuxcuların çok işine yarıyacak. Linux da bu konuda windowsdaki kadar seçenek yok ama windows dada bu kadar ayrıntılı hesap yapan ve verileri en ince ayrıntısına kadar gösteren bir yazılım yok. Kotalı adsl kullanıyorsanız mutlaka bu yazılımı indirin. Program 10 yılıdızı hak ediyor.

Not : Bu program sourceforge destekli olduğu için programın 1 taneden çok download adresi var. Programı indire tıkladığınızda karşınıza çıkacak listeden bir link seçip programı indirebilirsiniz.

Anahtarlar:IP Audit indir,IP Audit download,IP Audit indir,IP Audit çek,IP Audit,IP Audit mp3,IP Audit şarkı sözü,IP Audit film indir,IP Audit film,IP Audit açıklama,IP Audit bul,IP Audit video,IP Audit bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
IP Audit
SEÇMECE PROGRAMLAR
Skype (Linux)
Phex (Linux)
NeoStats
Lynx
Flock (Linux)
BitTorrent (Linux)
Akregator
MySQL (Linux)
PTlink.Services
FrostWire (Linux)
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır