Kiwi Alpha indir,download,yükle - Dosya Paylaşımı - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Dosya Paylaşımı » Kiwi Alpha
   Kiwi Alpha
  Boyutu : 1.32 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Kiwi Alpha
  Ekleme Tarihi : 09-05-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
GnucDNA tabanlı bir dosya paylaşım programı olan Kiwi Alpha, Morpheus isimli başarılı p2p programının kullandığı sistemi kullanıyor. indirme işlemi yaptığı ağlar arasında:
  • Gnutella
  • G2
  • Morpheus
  • LimeWire
  • BearShare
  • Grokster
  • Gnucleus
  • Swapper
  • Shareaza

    Bir çok ağı desteklemesi güzel bir özellik. Diğer programlarda da olduğu gibi film, müzik, dizi, resim ve daha bir çok şey indir`ebilirsiniz.
    Program, bir eksikliğini şöyle anlatmış. Bu eksiklik chat ve çalıcı özelliği olmaması. Üretici, bu özelliklerin gereksiz olduğunu, bu programın sadece dosya bulma ve indirme işlevine konsantre olduğunu söylemiş. Chat için katılsamda bir çalıcı ya da oynatıcı olmaması büyük bir eksiklik. Özelliklede fake dediğimiz sahte paylaşımların çok sık olduğu bir dönemde.

    UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca indirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya indirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, Programkolik.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.

    Anahtarlar:Kiwi Alpha indir,Kiwi Alpha download,Kiwi Alpha indir,Kiwi Alpha çek,Kiwi Alpha,Kiwi Alpha mp3,Kiwi Alpha şarkı sözü,Kiwi Alpha film indir,Kiwi Alpha film,Kiwi Alpha açıklama,Kiwi Alpha bul,Kiwi Alpha video,Kiwi Alpha bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Kiwi Alpha
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    eDonkey2000
    eMule Xtreme Mod
    Ares Link Koleksiyonu Olu
    Grokster
    Arctic Torrent
    Ares Regular Edition
    eMule
    eXeem
    Gnucleus
    Phex
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır