Klasör Gizle indir,download,yükle - Şifreleme - Güvenlik - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Şifreleme - Güvenlik » Klasör Gizle
   Klasör Gizle
  Boyutu : 497 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : DeLiDoLuNeT
  Ekleme Tarihi : 11-08-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bu program ile başkalarının görmesini istemediğiniz ya da güvenliğinden şüphe ettiğiniz klasörlerinizi ve bu klasörlerin içerdiği dosyaları gizleyebilirsiniz.

Programı yükledikten sonra tek yapmanız gereken çalıştırmak ve ilk olarak yönetici girişi yapmak (programa atanmış ilk yönetici parolası "123456"dır).

Program sizin seçtiğiniz klasörleri tamamen görünümden kaldırıyor ve tekrar programa girerek görünür hale getirmedikçe görünmesini imkansız kılıyor, yani programa girerek yönetici girişinden sonra klasörlerinizi tekrar görünür hale getirmediğiniz sürece klasörlerinizi siz bile göremezsiniz.

Programın kullanımı çok basit. Yönetici girişinden sonra dizinlerde gezin ve gizlenmesini istediğiniz klasörleri seçerek "Klasörü Gizle" düğmesine tıklayın, bu sayede klasör ve içerisindeki dosyalar gizlenecektir. Gizlediğiniz klasörleri listeleyen menü sayesinde ise gizlenmiş klasörleri görünür hale dönüştürebilirsiniz. Bunun için "Gizli klasörler" listesinden görünür hale getireceğiniz klasörü seçmeniz ve "Gizlemeyi kaldır" düğmesine tıklamanız yeterlidir.

Program dilerseniz varsayılan olarak atanmış olan "123456" yönetici şifresini değiştirmenizede olanak tanıyor. Bunun için yönetici girişi penceresinin üstündeki menüden "Şifre değiştir"e tıklamanız ve size gösterilen yolları izlemeniz yeterlidir.

Anahtarlar:Klasör Gizle indir,Klasör Gizle download,Klasör Gizle indir,Klasör Gizle çek,Klasör Gizle,Klasör Gizle mp3,Klasör Gizle şarkı sözü,Klasör Gizle film indir,Klasör Gizle film,Klasör Gizle açıklama,Klasör Gizle bul,Klasör Gizle video,Klasör Gizle bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Klasör Gizle
SEÇMECE PROGRAMLAR
Şifre Defteri
Unique Password Pro
Quicky Password Generator
AntiHook
Truly Random
Advanced ACT! Password Re
Folder Guard XP
Protect Folder Plus
Super File Encryption
Encrypted Magic Folders
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır