KolayBAR indir,download,yükle - Tarayıcı Eklentileri - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Tarayıcı Eklentileri » KolayBAR
   KolayBAR
  Boyutu : 783 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Muharrem Özkan
  Ekleme Tarihi : 15-09-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden : KolayBAR bir Internet Explorer eklentisidir. Sunduğu servislerle sörf tecrübenizi bir adım öteye taşır.

Özellikler :
  • Web Rehberi
    - KolayBAR size internetteki en zengin kaliteli Türkçe içeriği kategoriler halinde sunar. Bu içeriğe kolayca sayfaları kapatmadan ulaşmanızı sağlar.

  • Güncel Rehber
    - Güncel gerekli bilgilere kolayca ulaşabileceğiniz bir servistir. Vizyondaki filmler, tiyatro oyunları, güncel anketler, sosyal aktiviteler, güncel duyurular (Sınav sonuçları vb.) ve diğer bilgilere kolayca ulaşmanızı sağlar.

  • Uygulama ve Araçlar
    - Web üzerinde faydalı uygulamalar. Sayfa çevrim araçları. Hepsi burada...

  • Entegre Sözlük
    - KolayBAR entegre bir sözlüğe sahiptir. İnternette sörf yaparken istediğiniz anda yabancı sayfaları Türkçe`ye çevirebilirsiniz. Ayrıca internete bağlı olmasanız da sözlüğü kullanabilirsiniz. Hazır bulunan istediğiniz sözlüğü yükleyebilir. Böylece birden fazla dil desteğiyle çalışabilirsiniz.

    Yenilikler :
  • Platform Özelliği (NOT : Bu özellik geçici bir süre servis dışıdır!)
    - Aynı sitelerde gezinen insanları bir platform içinde toplamayı sağlayan bir özelliktir. Aynı siteyi gezen dolayısıyla aynı ilgi alanlarına sahip kişiler birbiriyle bu özellik sayesinde sohbet edebilir ya da aktif forum özelliği ile bilgi paylaşımında bulunabilir.

  • Arama Sonuçları Listesi
    - KolayBAR üzerinden arama yaptığınızda arama sonuçlarının bir listesi de belirtilen tuşun altında bir liste olarak oluşturulur.

  • RSS Desteği
    - İnternet üzerinde RSS desteği olan bütün sayfaların içeriklerini menülerinize ekleyebilir, böylece siteye girmeden güncel içeriğine ulaşabilirsiniz.

  • İzSilici Özelliği
    - İnternette gezinirken bilgisayarınızda bıraktığınız izleri siler. Böylece sizden sonra kullananlar sizin nerelerde sörf yaptığınızı hangi programları kullandığınızı öğrenemezler.

  • PopUp Engelleyici
    - İnternette gezinirken sizi sürekli rahatsız eden popup pencerelerini engeller.

  • Akıllı Arama Servisi
    - İnternette aradığınızı bulmak artık daha kolay. Genel aramalar, resim, dosya, ilan, MP3, sözlük, harita gibi aramaları kolayca sayfa sayfa gezmeden yapmanızı sağlar.

    Editörden :
    KolayBAR bir Internet Explorer eklentisidir. Birçok arama motorunda (Google, Yahoo, AllTheWEB vb.) en kısa yoldan arama yapmanızı sağlar. Kaliteli Türkçe içeriklerden oluşan Rehber bölümüyle sitelere hızlı erişim yapabilirsiniz. Yabancı sitelerin Türkçe`ye çevrilmesi dahil, diller arası tercüme işlemini kolaylaştırır. Sözlük eklentisiyle yabancı kelimelerin anlamlarını sayfadan sadece seçerek öğrenebilirsiniz. İzSilici özelliği internette gezinirken bıraktığınız izleri siler, sizden sonrakiler hangi siteleri gezdiğinizi öğrenemezler. Platform özelliği sayesinde aynı siteyi gezen insanlar ile sohbet edebilir, aktif forumu kullanarak bilgi paylaşımı gerçekleştirebilirsiniz. RSS desteği sayesinde bütün RSS içerikli sitelere abone olabilirisniz. PopUp Engelleyicisi ile rahatsız edici açılan pencereleri engelleyebilirsiniz. Ve daha birçok ek özelliği ile internet kullanımızı çok daha kolay ve eğlenceli hale getirebilirsiniz.

    Anahtarlar:KolayBAR indir,KolayBAR download,KolayBAR indir,KolayBAR çek,KolayBAR,KolayBAR mp3,KolayBAR şarkı sözü,KolayBAR film indir,KolayBAR film,KolayBAR açıklama,KolayBAR bul,KolayBAR video,KolayBAR bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    KolayBAR
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Gmail File Space (GSpace)
    Flash Saving Plugin
    No More Ads!
    Pop Up Blocker
    Adblock
    WikiPedia Lookup Extensio
    Adbegone Popup Killer
    Neoobe Araç Çubuğu
    Netbul Toolbar
    Tab Mix Plus (Sekmeli Tar
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır