Panda Titanium Antivirus & Antispyware Türkçe indir,download,yükle - Antivirüs - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Antivirüs » Panda Titanium Antivirus & Antispyware Türkçe
   Panda Titanium Antivirus & Antispyware Türkçe
  Boyutu : 21.8 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Panda Türkiye
  Ekleme Tarihi : 30-11-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
İşte en iyi Virüs tarayıcısı ve Güvenlik Duvarı paketinin yeni Türkçe sürümü.

Daha önceki sürümleri ile oldukça başarılı bir grafik yakalayan Panda, 2006 sürümü ile tam olarak liderliği ele almış gözüküyor. Bu sürüm, güvenlik duvarı ile birlikte komple bir paket olarak geliyor ve içinde antivirüs yazılımından tutun, dialer ve trojan önleyicisine kadar hemen hemen tüm koruma araçları bulunuyor.

İnnDir.com Üst Editörü Bosluk`un Antivirüs Yazılımları İncelemesi ve Yorumu

Yaklaşık 1 aydır internet üzerindeki gerek e-posta yolu ile olan, gerekse web siteleri vasıtasıyla yayılan virüslerde gözle görülür bir artış mevcut. Programlarla çokca uğraşan biri olarak benim de virüsler ve truva atları ile oldukça sorunum oldu. Temizlemek için Norton İnternet Security (2004-2005), F-Prot (DOS ve Windows son sürümleri), AVG Antivirüs, Mcafee (Son sürüm) ve Avast Free Edition tarayıcılarının hepsiyle bir deneme yaptım; zaten bir süredir en iyi virüs tarayıcısının hangisi olduğuna dair bir test yapma fikrim de vardı. Panda`nın bu sürümünü ise rastgele bir aramam sonucunda gördüm ve teste dahil ettim. İyiki de etmişim, tahmin edeceğiniz gibi en iyisi Panda 2006 çıktı ve bu sonucu da virüs tarama, temizleme ve sistemi yavaşlatıp yavaşlatmama derecelerine göre değerlendirdim. Alt tarafta Panda`nın neden 1. geldiğini göreceksiniz, umarım virüslerle sorun yaşayan kullanıcılarımıza bir yardımı dokunacaktır, saygılarımla.....

Neden Panda Titanium Antivirüs 2006 ?

* Öncelikle temizleme gücü. (Sistemimdeki W32-Jafoo, Doom ve özellikle sistem dosyalarına saldıran bazı virüsleri SİLMEDEN sadece TEMİZLEYEBİLEN tek program Panda oldu. Diğerleri, bu tarz dosyalar temizlenemez mesajı verip havlu attıkları sırada Panda tümünün temizlendiğini bildirdi.)
* Çalışan uygulamaları da temizleyebilme (İşte altın özellik bu. Windows XP ve Windows 98`de diğer TÜMÜNÜN aksine Panda güvenli kipte açılma gereksinimi olmadan üstelik de explorer.exe , icq.exe gibi sistemde aktif olarak çalışan dosyaları da anında temizleyebildi.)
* Tarama Hızı (3 farklı sabit sürücüdeki toplam 150GB`lık veri tüm dosyalar ile diğerlerinden yaklaşık 1 saat önce tarandı.)
* Güvenlik duvarı (Norton ve McAfee dışındakilerde zaten bulunmayan bu ek özellik yine Panda`da oldukça hızlı ve aktif antivirüs temizliği ile de çok daha üstündü.)
* Çalışma hızı (Gelelim en çok şikayet edilen sistem başlangıcını etkileme ve aktif çalışırken bilgisayarı oldukça yavaşlatma sorunlarına; Nortonda bariz bir biçimde olan bu hız sorunu, McAfee`de daha az hissediliyor, ancak yine de Panda ile hem aktif virüs taraması hem de güvenlik duvarı olarak çalışmasına rağmen hız düşüklüğünü hissetmiyorsunuz bile, sadece sistem açılış ve kapanışındaki birer dakikalık bir gecikme var, ancak bu kadar güçlü ve sorunsuz bir tarama için bu normaldir diye düşünüyorum. Çalışırken ve internette ise böyle bir yavaşlama söz konusu değil.)
* Ek özellikler (İşte Panda`nın tek zayıf yönü. Gerçi kullanıcılar için gereksiz özellikler olmayan bir sürüm demek daha doğru olur ancak Norton bu konuda bir adım önde, zira ek olarak popup yani açılan reklam pencerelerini de önleyebiliyor, yine de Panda`nın da buna karşılık bir kozu var, o da MSN tarzı sohbet programları tarama ve koruması ile Outlook gibi E-Posta istemcilerini tarayabilmesi)
* Güncellik (Bu kategoride rakipler hemen hemen aynı. Hepsinin de aylık, haftalık veya günlük güncellemeleri var, ancak sistemimdeki virüsleri TEK temizleyebilen Panda olduğu için bu kategorinin de lideri o sayılabilir)

Sonuç : Panda Titanium Antivirus 2006, gerçekten bir numara ve 5 puanı değil 10 puanı hakediyor hemen her alanda. Özellikle çalışan uygulamaları da silmeden temizleyebilmesi olağanüstü ve daha önceki virüs tarayıcılarında alışık olmadığımız bir sistematik. Umarız bundan sonraki tüm virüs tarayıcıları da hem sistemi yavaşlatmaz (ki bu konuda hala bazı eksiklikleri var Panda`nın da), hem de çalışan uygulamaları da en az onun kadar iyi temizleyebilirler. Zira karantinaya atmak ya da dosyanın adını değiştirip silmek iyi bir antivirüs programından beklenen özellik değil. Bu test kişisel bir bilgisayarda ve tamamen Editor bosluk`un kendi çabaları ve yorumlarıyla yapılmıştır, ancak teste ve yorumlara katılmıyorsanız en iyisi Virüslerin nasıl temizlendiğini kendiniz görün, alttaki bağlantıdan ulaşabileceğiniz Çevrimiçi Tarama desteği ile programı bilgisayarınıza kurmadan da uzaktan tarama yapabilirsiniz. Tavsiyem diğer virüs programları ile temizlenemeyen virüs klasörlerinizi seçip bir deneme yapmak. Böylece Panda`nın gücünü siz de evinizde deneyebilirsiniz. Alttaki bağlantıya tıklayıp açılan sayfadaki "Scan Your PC" tuşuna basmanız yeterlidir.

Panda ActiveScan Pro

Programın Eksileri

Bilgisayarımdaki tüm virüslü dosyaları silmeden direkt olarak temizlediği için tarama ve güvenlik konusunda bir eksiğini ben bulamadım, bu testi de son dönemde oldukça sık yayılan virüsler ve Dialer tarzı programlar ile yaptım. Ancak kanımca diğer virüsler ile de sorunsuz koruma ve temizleme sağlayacaktır. Ancak her gülün bir dikeni vardır misali Panda da ne yazık ki ücretsiz değil. İnnDireceğiniz bu sürüm 30 gün boyunca reklamsız olarak çalışmakta ve sadece 1 kereliğine güncelleme yapmanıza izin vermektedir. Yine de eğer lisanslı bir Antivirüs ve Güvenlik Duvarı programınız olsun, yanında da Ad ve Spyware zararlılarına karşı da korusun istiyorsanız 35$`lık fiyatıyla Panda Titanium Antivirus 2006, oldukça isabetli bir seçim olacaktır. Yeni test ve programlarda görüşmek üzere...

Ek : Kaspersky ile yaptığım denemelerde de aşağı yukarı aynı sonucu aldım, virüs tanıma becerisi Kaspersky`nin büyük bir artısı ancak o da sistem dosyalarına bulaşmış virüsleri anlık olarak yani Windows`u güvenli kipte açmadan tam olarak temizleyemiyor; sadece bazılarını silebiliyor. Programı uninstall yapamama sorunu ile 15 kere denememe rağmen karşılaşmadım WinXP`de. Ayrıca yavaşlık konusunda da açılış ve kapanışta 1`er dakikalık bir bekleme yaşanıyor hepsi bu. Tabii bu gecikme farklı sistem ve konfigurasyonlarda değişebilir. Benim sistemim P3-750, 512MB RAM, 40-13-8GB Sabit Sürücüler, Geforce FX-5200, Creative Live! Ses Kartı, 2 USB ek aygıt, PCI Modem ve Avermedia TV Kartı.

Anahtarlar:Panda Titanium Antivirus & Antispyware Türkçe indir,Panda Titanium Antivirus & Antispyware Türkçe download,Panda Titanium Antivirus & Antispyware Türkçe indir,Panda Titanium Antivirus & Antispyware Türkçe çek,Panda Titanium Antivirus & Antispyware Türkçe,Panda Titanium Antivirus & Antispyware Türkçe mp3,Panda Titanium Antivirus & Antispyware Türkçe şarkı sözü,Panda Titanium Antivirus & Antispyware Türkçe film indir,Panda Titanium Antivirus & Antispyware Türkçe film,Panda Titanium Antivirus & Antispyware Türkçe açıklama,Panda Titanium Antivirus & Antispyware Türkçe bul,Panda Titanium Antivirus & Antispyware Türkçe video,Panda Titanium Antivirus & Antispyware Türkçe bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Panda Titanium Antivirus & Antispyware Türkçe
SEÇMECE PROGRAMLAR
F-Secure Anti-Virus
1st Email Anti-Virus
BitDefender Free Edition
W32.Badtrans.B@mm Removal
PC Tools AntiVirus
Comodo AntiVirus
Clean Netsky
W32.Evaman.C Removal Tool
HandyBits VirusScan Integ
W32.Opasa@mm Removal Tool
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır