Pop-Up Dictionary indir,download,yükle - Sözlük - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Sözlük » Pop-Up Dictionary
   Pop-Up Dictionary
  Boyutu : 4.78 Mb
  Kullanım Süresi : 21 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Ice-LC Software
  Ekleme Tarihi : 16-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Dünyadaki milyonlarca insan kendi dili haricinde bir başka dili öğrenmek ister. Bunun içinde çeşitli yollar dener. Bunlar arasında görsel ve yazılı araçlar ve artık bilgisayar ortamından öğrenmek de vardır. Bu da bir sözlük programıdır.

Program birden fazla dili desteklekliyor ve bunlar arasında Türkçe de mevcuttur. Hem kurulum hem de kullanım Türkçe olduğu için programı çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Programın "Aç" menüsünden bir dosya seçip onunla çalışabilirsiniz. Programı indirdikten sonra istediğiniz diğer dosyaları üreticinin adresinden indirip, programın kurulu dizini içine atıp ordan çağırarak çalıştırabilirsiniz.

Anahtar özellikler
  • Çok sayıda dil desteği
  • Günlük veritabanı güncellemesi
  • Öğrenilen kelimeleri esnek sistem sayesinde düzenleyebilme
  • Var olan sözlük üzerinde düzenleme yapabilme ve kelime ekleyebilme
  • Metinde seçtiğiniz kelimeyi çevirebilme
  • Yazı türü, renk ve pencere boyutunu ayarlayabilme
  • Kelimelerden slayt gösterisi oluşturup, kelimeleri o şekilde öğrenebilme durumu

    Genel özellikler
  • Pop-Up Dictionary yalnızca bir sözlük veya öğretici olarak kullanılamaz. Ondan kolaylıkla bir telefon rehberi yapabilirsiniz! Ad ve soyadlarını orijinal alana, adresleri tercüme alanına ve telefon numaralarını da uyarlama alanına giriniz. Dahası, her kayıt bir grafikle ilişkilendirilebilir. Pop-Up Dictionary`nin nasıl kullanılabileceği hususunda daha birçok yol vardır ve bunlar yalnızca ihtiyaçlarınıza ve hayal gücünüze bağlıdır. Ondan yararlanabilirsiniz.
  • Mesela siz İspanyolca-Rusça bir sözlük istiyorsunuz, fakat elinizde sadece İspanyolca-İngilizce ve İngilizce-Rusça sözlükler var, İspanyolca-İngilizce sözlükteki aramadan elde edilen bir İngilizce kelimeyi arama alanına kopyalayın (Alt tutularak ona çift tıklama) ve Rusça tercümesini görmek için İngilizce-Rusça sözlüğü açın.
  • Slayt gösteri penceresi saydam kılınabilir (Seçenekler diyalog kutusundaki Zamanlayıcı aracılığıyla) ve boyutu azaltılabilir. Onu ekranın bir köşesine yerleştirin ve çalışmanız sırasında arada bir onu seyredin. Yeni kelimeleri öğrenme etkinliğiniz belirgin olarak artacaktır!
  • Mevcut sözlükler için kendi sözlüklerinizi veya kullanıcı kelime hazinelerini yaratabilirsiniz. Gelişmiş Moda geçin (araç çubuğundaki `bilginin başlığı` düğmesini kullanarak) ve Sözlük sekmesinde yeni bir `Düzenleme>>` düğmesi belirecektir.
  • Kelimeleri herhangi bir alanda arayabilirsiniz: Orijinal kelime, tercüme, ve uyarlama. Bu amaçla, sözlüğün bu alana göre sıralanması gerekir – yakınındaki AZ düğmesine tıklayın.
  • Kelimeleri herhangi bir alanda arayabilirsiniz: Orijinal kelime, tercüme, ve transkripsiyon (uyarlama). Bu amaçla, sözlüğün bu alana göre sıralanması gerekir – yakınındaki AZ düğmesine tıklayın.
  • Kullanıcı kelime hazinelerini çağrışımsal öğrenme için kullanmak uygundur. Bir metni okumadan önce, yeni bir kullanıcı kelime hazinesi yapıp ona uygun bir ad verin. Metinde karşılaştığınız bilinmeyan kelimeleri genel kelime hazinesinden (ki o genellikle kapsamlı bir sözlüktür) kendinize ait kullanıcı kelime hazinesine kopyalayın. Bir süre sonra metni yalnızca kendinizin kullanıcı kelime hazinesini kullanarak yeniden okumayı deneyin. Bazı kelimelerin zihninizde belirli metin kısımlarıyla çağrıştırıldığını fark edeceksiniz.

    Not: Programı 21 boyunca ek işlevleriyle birlikte ücretsiz kullanabilirsiniz. (Düzenleme, oluşturma, gelişmiş arama, sözlükler gibi). 21 gün sonra Pop-Up Dictionary`den yine ücretsiz yararlanabilirsiniz ama bu sefer ek işlevler kapalı olacak. Tam özellikleriyle yararlanmak için satın almalısınız. Programın fiyatı; 49.95 USD`dir.

    Anahtarlar:Pop-Up Dictionary indir,Pop-Up Dictionary download,Pop-Up Dictionary indir,Pop-Up Dictionary çek,Pop-Up Dictionary,Pop-Up Dictionary mp3,Pop-Up Dictionary şarkı sözü,Pop-Up Dictionary film indir,Pop-Up Dictionary film,Pop-Up Dictionary açıklama,Pop-Up Dictionary bul,Pop-Up Dictionary video,Pop-Up Dictionary bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Pop-Up Dictionary
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    English-Russian Dictionar
    Babylon
    Roj Ferheng Kürtçe-Türkçe
    Bilgisayar Terimleri Sözl
    Simka Çeviri Studio
    Quelle Lingua
    Babylon İngilizce-Almanca
    Fono Modern Sözlük
    Free Medical Dictionary S
    Ankara English Fast Sözlü
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır