Super Video Splitter indir,download,yükle - Ses/Görüntü Düzenleyiciler - Ses - Video Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Ses - Video » Ses/Görüntü Düzenleyiciler » Super Video Splitter
   Super Video Splitter
  Boyutu : 1.76 Mb
  Kullanım Süresi : 7 gün-%50 parçalama
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Witcobber Software
  Ekleme Tarihi : 16-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Super Video Splitter video dosyaları üzerinde parçalama, kesme ve ayarlama işlemleri yapabileceğiniz bir video düzenleme yazılımıdır. Büyük boyutlu AVI/DivX, MPEGI/II, VOB, DAT, WMV, ASF biçimli video dosyalarını küçük parçalar halinde bölebilen yazılım sahip olduğu dahili video oynatma aracı ile size yapacağınız işlemlerde büyük kolaylık sağlamaktadır. Asıl işlevi video parçalama olan yazılımla desteklenen video biçimleri üzerinde kesme ve çeşitli ayarlama işlemleri de yapabilmeniz mümkündür. Farklı parçalama modlarına sahip olan yazılımla ister mevcut videonuzu çeşitli sayılarda bölebilirsiniz, isterseniz de saniye-dakika ayarı yaparak süreli bölme işlemi yapabilirsiniz. Video dosyalarının frame rate yani saniye başına görüntü yenileme oranını, videolar üzerindeki seslerin kalitesini, AVI biçimli videoların sıkıştırılma ayarını hatta çözünürlük değerlerini ayarlayabilirsiniz.

Yazılımın Genel Özellikleri
  • AVI, DivX, MPEG-4 dosyalarını parçalama desteği.
  • MPEG-1, MPEG-2 dosyalarını parçalama desteği.
  • ASF, WMV, WMA dosyalarını parçalama desteği.
  • 2GB`den büyük video dosyaları üzerinde dahi işlem yapabilme.
  • Hiçbir kalite kaybı olmadan çok hızlı işlem yapabilme.
  • Kullanıcı dostu bir arayüze sahip olma.

    Yazılımın Kullanımı
  • Yazılımla öncelikle üzerinde işlem yapacağınız video dosyasını sağ üst köşede bulunan "Kaynak Dosyası"(Source File) bölümünden seçiyorsunuz.
  • Ardından işlem sonunda dosyanızın kaydedileceği alanı belirlemek üzere "Kayıt Dizini"(Save Directory) alanından uygun klasörünüzü belirliyorsunuz.
  • "Parçalama Modu"(Splitting Mode) bölümünde çeşitli sayılarda mı yoksa saniye/dakika ayarlama biçiminde mi parçalama yapacağınızı seçmeniz gerekiyor. İsterseniz ikisini de seçmeyip tek bir bölüm üzerinde kesme işlemi yapabileceğiniz ilk seçeneği de işaretleyebilirsiniz.
  • "Dosya Çıktı Biçimi"(Output File Format) alanında ise mevcut video dosyalarınızın hangi dosya biçimiyle kaydedileceğini her biçime özel ayarlamalarını da yaparak seçiyorsunuz.
  • Kendi tercihinize göre de "Dosya Çıktı Boyutu"(Output File Size) alanında video çözünürlük değerlerini seçme şansınız da bulunmaktadır.

    Yazılımla Klip Oluşturma
    Yukarıda da bahsedildiği üzere dahili bir video oynatma aracına sahip olan yazılımla istediğiniz alanlarını işaretleyerek izlemekte olduğunuz bir videodan klip oluşturabilirsiniz. Bu işlemi yapabilmek için öncelikle üzerinde işlem yapmak istediğiniz dosyayı yazılımın ana menüsündeki "Dosya"(File)> "Dosya Aç"(Open File) yolu ile seçiyorsunuz. Kendiliğinden oynatılmaya başlanan videoda "Başlangıç Noktasını İşaretle"(Mark Start Point) ve "Bitiş Noktasını İşaretle"(Mark End Point" butonlarını kullanarak istediğiniz noktalarını belirliyorsunuz. Geriye yapmanız gereken tek şey "Temizle"(Clear) butonuna basmak kalıyor.

    Yazılımın Kullanımı İçin Gerekli Araçlar
  • Windows Media Player 9
  • Windows Media Format 9 Series Runtime

    Not: Yazılımın 7 günlük deneme sürümünde video parçalama işlemlerinin %50`sini yapabilirsininiz. Yazılımın tüm özelliklerinden sınırsız biçimde yararlanabilmeniz için 24 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.

    Anahtarlar:Super Video Splitter indir,Super Video Splitter download,Super Video Splitter indir,Super Video Splitter çek,Super Video Splitter,Super Video Splitter mp3,Super Video Splitter şarkı sözü,Super Video Splitter film indir,Super Video Splitter film,Super Video Splitter açıklama,Super Video Splitter bul,Super Video Splitter video,Super Video Splitter bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Super Video Splitter
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    dBpoweramp Music Converte
    AAA MP3 WAV Converter
    VoiceSFX
    MP3 Voyeur
    MediaCoder
    Claudio
    Dr.Tag
    Bome`s MP3 Renamer
    Audio Converter
    CD To WAV/MP3 Ripper
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır