Ticari Paket Seti indir,download,yükle - Çeşitli - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Çeşitli » Ticari Paket Seti
   Ticari Paket Seti
  Boyutu : 429 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Promek Yazılım
  Ekleme Tarihi : 24-06-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticinin Açıklaması: Ticari işletmelerdeki stok, cari, fatura, çek-senet, banka, kasa, teklif gibi işlemlerin bilgisayarda takibini ve raporlarının ekran-yazıcıdan alınmasını sağlar.

Programın İçerdiği Modüller:

  • Stok: Stoklarla ilgili bilgilerin ve stok raporlarının yer aldığı bölümdür. Her mal için istenilen döviz cinsi kullanılabilir. Alış fiyatı, satış fiyatı girildiğinde faturaya otomatik aktarılır. Stok birimi istenildiği gibi tanımlanabilir, bunun yanı sıra 2. ve 3. yan birim de tanımlanabilir. Toplu fiyat değişiklikleri, stok listesi, stok durumu-envanteri, kritik seviyeler, eksi stoklar, fiyat listeleri, satış sıralaması gibi raporlar bu bölümde yer alır. Ayrıca stokların aylara göre giriş-çıkış hareketleri yıllık tablo halinde alınabilir.
  • Cari: Alıcı-satıcı hesaplarının girişlerinin-takibinin yapıldığı bölümdür. Her müşteri için ayrı olarak iskonto-vade farkı, kredi limiti, risk limiti ve ödeme opsiyonu tanımları yapılabilir. Cari hesap durumları, borçlu-alacaklı hesaplar, cari hareketler, nakit hareketleri ve adres listesi gibi raporlar bu bölümde yer alır. Ayrıca hesapların aylara göre borç-alacak durumları yıllık tablo halinde alınabilir.
  • FaturaAlış-satış faturaları ile bunların iadelerinin girildiği bölümdür. Bu bölüm stok, cari ve kasa bölümleriyle entegre olarak çalışır. Her mala ayrı iskonto tanımlanabildiği gibi toplu fatura iskontosu-masraf da tanımlanabilir. Toplu fatura yazdırılabilir. Cari koda göre iki tarih arası satış-alış fatura listeleri bu bölümde yer alır.
  • Çek ve Senet: Firmanın kendi-müşteri çek-senet takibinin yapıldığı bölümdür. Cari hesaplar ve banka bölümüyle entegre olarak çalışır. Girilen çeklerin-senetlerin durumları, (portföyde, ciro edildi) kart yapısı sayesinde aynı anda izlenebilir. Sıra çek-senetler, kopyalama yöntemi sayesinde kolayca girildiği gibi, çok işlevsel otomatik taksitlendirme bölümü de mevcuttur. Ciro, tahsil, protesto gibi işlemler ile, bu işlemleri geriye almak tek tuşla yapılabilir. Portföydeki çek-senet`ler ve firmanın kendi çekleri ile tahsildeki çekleri ile ilgili raporlar bu bölümde yer alır.
  • Banka: Firmanın çalıştığı bankalar bu bolümde tanımlanır. Tanımlanan bankalar ile yapılan çek-senet-nakit işlemleri banka kartlarına işlenir. Çek-senet modülüyle entegre olarak çalışır. Banka hesap durumları ve iki tarih arası banka hesap hareketleri ile ilgili raporlar bu bölümde yer alır.
  • Kasa: Firmanın günlük kasa işlemlerinin takibini yapabileceği bölümdür. Aylık kasa durumu, iki tarih arası kasa hareketleri-kasa toplamları ile devirsiz kasa toplamları raporları bu bölümde yer alır.
  • Fihrist: Firmanın kendi müşterileri dışında kişilerin adres ve telefon bilgilerini takip ettiği bölümdür. Telefon-adres listesi, etikete yazılacaklar-yazılmayacaklar raporları ile adres etiketi yazdırma raporları bu bölümde yer alır.



    Önemli Not: Yazılımın kurulumu DOS tabanlı olduğu için farklıdır. Kurulum aşamalarını buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

    Anahtarlar:Ticari Paket Seti indir,Ticari Paket Seti download,Ticari Paket Seti indir,Ticari Paket Seti çek,Ticari Paket Seti,Ticari Paket Seti mp3,Ticari Paket Seti şarkı sözü,Ticari Paket Seti film indir,Ticari Paket Seti film,Ticari Paket Seti açıklama,Ticari Paket Seti bul,Ticari Paket Seti video,Ticari Paket Seti bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Ticari Paket Seti
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    World Times
    Advanced Excel Select
    resEdit
    Mis
    Advanced Printers Activit
    Bleem
    Adobe Reader
    Protect Folder 98
    Active Keys
    Pa1X Operating System
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır