TurkSA Genel Muhasebe Paketi indir,download,yükle - Muhasebe - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Muhasebe » TurkSA Genel Muhasebe Paketi
   TurkSA Genel Muhasebe Paketi
  Boyutu : 2.61 Mb
  Kullanım Süresi : 45 Gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : TurkSA Yazılım
  Ekleme Tarihi : 13-09-2004

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
5024 sayılı yasaya göre enflasyon düzeltme modülü ve mali tablo uygulamaları yapılmıştır. Demirbaş ve stoklardan otomatik düzeltme imkanı enflasyon çalışma tablosu hazırlama, mali tablolara elle müdahale imkanı enflasyon ile ilgili geniş raporlama seçenekleri mevcuttur. Firmanın bütün muhasebe sisteminin tutulması ve resmi defterlerin dökülmesi için kullanılan program bölümüdür.

Kullanıcı böylelikle resmi muhasebe işlemlerini rahatça tek bir yerden gerçekleştirebilir. Yeni yasal düzenlemelere tam olarak uygun yapıdaki tek düzen hesap planı istenirse otomatik olarak oluşur. Her hesaba 15 haneye kadar kod, 50 haneye kadar ad verilebilir. Hesap kodlarında rakamların yanısıra harflerde kullanılmakta ve departman sınıflaması yapılabilmektedir. Masraf merkezleri tanımlanıp adeta ikinci bir hesap planı gibi kullanılarak modern işletmeciliğin ayrılmaz parçası olan maliyet konusunda ayrıntılı bilgiler derlenebilir. Fişlere numarası veya tarihine göre ulaşılabilir. Çalışmayı hızlandıran fiş bakiyesini tek tuşla girme, satır ve rakam kopyalama gibi özellikler vardır. Fişleri kaydederken borç/alacak toplamlarının eşit olup olmadığı kontrol edilir.
Açılış fişi dışında sıfır bakiye vermeyen fişlerin kaydedilmesine izin verilmez. Araya fiş girmek, çıkarmak, değiştirmek ve yeniden numaralandırmak mümkündür. Fiş içerisinde hesap planına hesap girmek, mizan almak, muavin almak gibi işlemler pencereler vasıtası ile gerçekleştirilir. Fiş içerisinde Kdv’li rakamları bir tuşla ayırmak ve ilgili hesaba bir tuşla atmak gibi fonksiyonlar bilgi girişlerini kolaylaştırmaktadır. Yeni yasal düzenlemelere göre alınması zorunlu hale gelmiş, bilanço, gelir tablosu, satışların maliyeti gibi yasal tabloların hepsini otomatik hazırlayabilmekte ve elle müdahale şansı vermektedir. Geçici vergi beyannamesine ayrıntılı gelir tablosu düzenlendikten sonra otomatik bilgi aktarılmaktadır.

Mali tablolar geçici vergi dönemlerine ve yıllık işlemlere göre ayrı ayrı saklanabilmekte ve istenildiğinde çağırılabilmektedir.

Geçmiş yılla ilgili Mali Tablolar istenildiği taktirde geçmiş yıl firmasına ihtiyaç duyulmaksızın çağrılabilmektedir.

Yansıma fişlerini, maliyet fişlerini, amortisman giderlerinin ayrılması ile ilgili fişleri vergi dönemlerine göre otomatik kesebilmektedir.

Kdv, muhtasar, geçici vergi beyannamelerini dönemlerine göre girilen bilgilerden otomatik olarak hazırlayıp yazıcı markası ayırt etmeksizin her türlü nokta vuruşlu yazıcıdan Vergi Dairesinin vermiş olduğu formlarının üzerine basar.

Ay sonlarında KDV Tahakkuk Fişini otomatik keser.

Demirbaşların arşivini tutmak son yasal düzenlemelere uygun biçimde amortisman ve yeniden değerlendirme hesaplarını yapmak ve bu bilgileri değişik raporlara dökmek için kullanılan program bölümüdür. Hesaplama şekli farklı olan arsa, bina gibi sabit kıymetlerin amortisman hesapları da bu bölümde yapılır. Yine her demirbaş için normal/azalan bakiyeler gibi ayrı ayrı amortisman hesabı yaptırabilinir. Kıst amortisman hesabı yaptırabilinir. Kıst amortisman istenilen demirbaşlara uygulanabilir. KDV Beyannamesine demirbaşın dönem Kdv’si otomatik olarak aktarılır. Kurumlar Vergisinin karşılıklarının ayrılması ile ilgili hesaplamaları otomatik yapıp gerekli fişleri düzenler. Stok işlemleri programın ayrı bir bölümünde tutulabilmektedir.

Envanter, Alış/Satış Karı gibi hesaplamalar Ortalama/FİFO yöntemleri ile yapılabilmektedir. Bu bölümde mektup etiketinden,Mutabakat Mektubuna kadar her şey bulunmaktadır. TurkSA Muhasebe paketinde aynı anda birden fazla kullanıcı bilgi işleyebilmektedir. Firmalar arasında hesap planı, KDV-Muhtasar-Geçici Vergi tanımları gibi bilgiler devir bölümü sayesinde aktarılabilmektedir. Kullanımı çok kolay ve esnek olduğu için eğitim gerektirmeden herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilecek durumdadır. BeyBas Beyanname Basım programı ile entegre çalışabilmektedir. Birden fazla yazıcıyı aynı anda kullanabilmektedir. Terminalleri diskine veya diskete otomatik yedek alabilmektedir.

2004 Yılındaki Yeni İlaveler: Fiş içerisinde miktarlı stok ve döviz giriş çıkış yapma imkanı sağlanmıştır.

Miktarlı Muavin, Dövizli Muavin, Miktarlı Mizan, Dövizli Mizan, Miktarlı Hesap Özeti, Dövizli Hesap Özeti Raporları eklenmiştir. Fiş Onaylama ve Onay Kaldırma seçenekleri konmuştur.

01/01/2005 tarihindeki Yeni Türk Lirası(YTL)`ye uygun olarak düzenlenmiştir.

Fiyatı : 1.100.000.000 TL / 1.100 YTL %18 KDV Dahil 5 Kullanıcılı Lisans Paketidir.

Anahtarlar:TurkSA Genel Muhasebe Paketi indir,TurkSA Genel Muhasebe Paketi download,TurkSA Genel Muhasebe Paketi indir,TurkSA Genel Muhasebe Paketi çek,TurkSA Genel Muhasebe Paketi,TurkSA Genel Muhasebe Paketi mp3,TurkSA Genel Muhasebe Paketi şarkı sözü,TurkSA Genel Muhasebe Paketi film indir,TurkSA Genel Muhasebe Paketi film,TurkSA Genel Muhasebe Paketi açıklama,TurkSA Genel Muhasebe Paketi bul,TurkSA Genel Muhasebe Paketi video,TurkSA Genel Muhasebe Paketi bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
TurkSA Genel Muhasebe Paketi
SEÇMECE PROGRAMLAR
E.B.S. Veteriner
Emlak Takip Programı
TRSoft Fatura Basım
K.O.B.İ. Muhasebe Otomasy
Cari Hesap Takip
AMP Hakediş ve Keşif
TurkSA İşletme Defteri Pa
Biromsoft Bills
Dizayn Cari Hesap
EFES Cari Hesap
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır