WebGünlük indir,download,yükle - Yazım Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Yazım Araçları » WebGünlük
   WebGünlük
  Boyutu : 405 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : DeLiDoLuNeT
  Ekleme Tarihi : 11-08-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bu program sayenizde düzenli bir biçimde günlük tutabiliyor ve klasik defter günlüğü ile yapabileceklerinizin tümünü yerine getirebiliyorsunuz.

Program günlüklerinizi internet ortamında bulunan bir veritabanına 32bit şifreleme tekniği ile kaydediyor ve koruyor. Her günlük sahibinin ayrı bir kullanıcı adı ve şifresi bulunuyor, bu sayede sizin hesabınıza sizden başkasının girmesi engellenmiş ve yazılarınız korunmuş oluyor.

Program şifrenizi unutmanız durumunda geri alabilmeniz için bir de gizli soru barındırıyor. Bu gizli soruyu günlüğe üye olurken sorusu ve cevabı ile birlikte siz belirtiyorsunuz, şifrenizi unutmanız durumunda bu sayede şifrenizi geri alabiliyorsunuz.

Program günlüklerinizi yazıp kaydettiğiniz tarihe kayıt ediyor ve bir günde birden fazla günlük yazmanız durumunda bunların aralarına birer çubuk koyup ayırıyor, böylece bir günde bir yazı yazma sınırlaması ve "hangisini önce yazmıştım?" gibi problemler otomatik olarak ortadan kalkmış oluyor.

Günlüğünüzü yazarken tek yapmanız gereken kaydetmek istediğiniz yazıları yazarak gönder düğmesine basmak.

Programda günlüğünüzle ilgili işlemleri bitirdikten sonra "Günlükten Çıkış" düğmesi yardımıyla başkalarının programı açsa bile yazılarınızı okuyamamasını sağlayabiliyorsunuz.

Programda bulunan düğmelerin üzerinde farenizi bekletirseniz düğmenin ne işe yaradığını kolayca öğrenebilir ve yanlış bir işlem yapmaktan korunabilirsiniz.

Program görsel açıdan gayet hoş ve kullanıcı arabirimi bilgisayardan anlamayan kullanıcıların bile programı çok rahat kullanabilmesi için basit tasarlanmış.

Anahtarlar:WebGünlük indir,WebGünlük download,WebGünlük indir,WebGünlük çek,WebGünlük,WebGünlük mp3,WebGünlük şarkı sözü,WebGünlük film indir,WebGünlük film,WebGünlük açıklama,WebGünlük bul,WebGünlük video,WebGünlük bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
WebGünlük
SEÇMECE PROGRAMLAR
Chemical Reagent Calculat
CopyWriter
Mindcell
MathType
Free Easy PDF
Portable OpenOffice
Extreme Editor
Power Edit
Pratik Tuş
Excel için Yeni Türk Lira
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır