XP Stil Yükleyici indir,download,yükle - Çeşitli - Masaüstü Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Masaüstü » Çeşitli » XP Stil Yükleyici
   XP Stil Yükleyici
  Boyutu : 1.09 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows XP
  Üretici Firma : Melsis Electronics
  Ekleme Tarihi : 13-06-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticinin Açıklaması:
Windows XP işletim sistemi altında, programınızın buton, araç çubukları, ilerleme çubuğu, sekmeler vb. denetimleri XP tarzı görünmüyorsa bu programımız ile seçtiğiniz programa XP tarzı görünüm desteği verebilirsiniz. Aşağıdaki resimde örnek bazı denetimleri görebilirsiniz
Program İle İlgili Hatırlatmalar:
  • Bu program yalnızca Windows XP işletim sistemi için geçerlidir. Diğer işletim sistemlerinde programlara dışarıdan XP Stili görünüm kazandırılamaz.
  • Windows XP işletim sistemi, seçtiğiniz programdaki denetimleri XP tarzı göstermesi için seçtiğiniz programın açılışta belli rutin bazı işlemleri yapmış olmasını ister. Bu işlemler XP tarzı görünüme ait özel işlemler değildir. Eğer seçtiğiniz program bu rutin işlemleri gerçekleştirmemişse Windows XP hata uyarısı vererek programı sonlandıracaktır. Bu durum bizim veya program üreticisinin bir hatası (bug) değildir. Bu durumda XP Stili Görünüm uygulamasını geri almanız gerekmektedir. "Yapılan değişikliği geri al" seçeneği ile seçtiğiniz programı eski durumuna geri alabilirsiniz. Bunu istediğiniz herhangi bir zaman da yapabilirsiniz.
  • Her XP Stili Görünüm uygulanan programın çalışma garantisi yoktur. Fakat piyasadaki çoğu program herhangi bir hata oluşturmadan düzgün çalışabilmektedir. Daha ilk çalıştırmada hata almıyorsanız çok büyük ihtimalle programınız düzgün çalışacaktır.


  • Editörün Notu: Programın kullanımı son derece basit. Programın .exe uzantılı açılabilir dosyasının adresini girmeniz ya da Gözat< seçeneğini kullanarak programın çalışma dosyasını seçmeniz yeterli. Herhangi bir sorun yaşandığında geri alma seçeneğini kullanarak sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

    Anahtarlar:XP Stil Yükleyici indir,XP Stil Yükleyici download,XP Stil Yükleyici indir,XP Stil Yükleyici çek,XP Stil Yükleyici,XP Stil Yükleyici mp3,XP Stil Yükleyici şarkı sözü,XP Stil Yükleyici film indir,XP Stil Yükleyici film,XP Stil Yükleyici açıklama,XP Stil Yükleyici bul,XP Stil Yükleyici video,XP Stil Yükleyici bedava
     
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    XP Stil Yükleyici
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Cool Desk - Virtual Deskt
    True Launch Bar
    DKS Icon Manager
    Wild West
    Icon Extractor 2000
    Click & Go
    DateTime
    Objectbar
    The Eye
    ActiveNAVigator
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır