Advanced IM Password Recovery indir,download,yükle - Şifreleme - Güvenlik - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Şifreleme - Güvenlik » Advanced IM Password Recovery
   Advanced IM Password Recovery
  Boyutu : 812 Kb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/NT/2000/2003/XP
  Üretici Firma : ELCOMSOFT
  Ekleme Tarihi : 18-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Yazılım ICQ ve ICQLite, Yahoo! Messenger, MSN Messenger, Windows Live Messenger, Google Talk, PalTalk yazılımlarının unutulmuş şifrelerini ve adlarını bulmaya yaramaktadır. Şimdi dilerseniz bu yazılımın işleyişini ve kullanıcıya yararlarını hep beraber görelim. Ne dersiniz?

Yazılım son derece basit ve kullanımı kolay bir arayüzle kullanıcı karşısına gelmektedir. Yazılım 4 ana bölüm olan Messenger Seçimi, Kayıt, Güncelleme ve Çıkış bölümlerinden oluşmaktadır.

- Messenger Seçimi Sekmesi; Kullanıcı sekmeye tıklayarak kendisine ait olan messenger`lerden birisini seçmekte ve yazılım kullanıcıya tercih etmiş olduğu seçenekle ilgili kullanıcı adını, şifresini vermektedir.
- Kayıt, Güncelleme ve Çıkış sekmeleri ise kullanıcının yazılımı kayıt ettirmesi, yazılımı güncellemesi ve yazılımdan çıkması için kullanılmaktadır. Yazılımın kendiliğinden güncelleme yeteneği mevcuttur.

Yazılımın desteklediği diğer yazılımlar ise; AOL Instant Messenger, AIM Triton, Excite Messenger, Microsoft Office Communicator 2005, Odigo, Trillian, AT&T IM Anywhere, T-Online Messenger, Match Messenger, Praize IM, Ekran Koruyucu (ScreenFIRE), ACD Express Comunicator, Imici Messenger, Prodigy IM, PowWow Messenger, Jabber IM, Kellster IM, Indiatimes messenger, Miranda, Tiscali, Ya.com Messenger, Rediff Bol, Sify Buzz, Devil, Tencent QQ, QQ (Africa Version), &RQ, Ipswitch Instant Messenger, Eighth Wonder Catax, Simple Instant Messenger, Vista IM, GAIM, Global-IM, Psi Jabber client, Messenger2, Picasa Hello, iWon, Blowsearch, MessageMate, Meca Messenger, Qnext, Bubbler (Five Across), InterComm IM (Five Across), Easy Message, QIP, Gizmo, MySpace IM ve Exodus yazılımlarıdır.

Anahtarlar:Advanced IM Password Recovery indir,Advanced IM Password Recovery download,Advanced IM Password Recovery indir,Advanced IM Password Recovery çek,Advanced IM Password Recovery,Advanced IM Password Recovery mp3,Advanced IM Password Recovery şarkı sözü,Advanced IM Password Recovery film indir,Advanced IM Password Recovery film,Advanced IM Password Recovery açıklama,Advanced IM Password Recovery bul,Advanced IM Password Recovery video,Advanced IM Password Recovery bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Advanced IM Password Recovery
SEÇMECE PROGRAMLAR
Folder Guard XP
Folder Security Personal
Proactive Security Audito
Lock My PC
Advanced Lotus Password R
Şifreleyici
SecureSafe Pro
Private Pix
Ashampoo Privacy Protecto
Camouflage
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır