Advanced Intuit Password Recovery indir,download,yükle - Şifreleme - Güvenlik - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Şifreleme - Güvenlik » Advanced Intuit Password Recovery
   Advanced Intuit Password Recovery
  Boyutu : 1.49 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/NT/2000/2003/XP
  Üretici Firma : ELCOMSOFT
  Ekleme Tarihi : 13-09-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Yazılım şifresi unutulan *.QDT, *.QDB, *.QDF, *.PFL, *.BFL, *.QBA, *.QBW uzantılı dosyaların şifresini bulmaya yaramaktadır. Bahse konu uzantılara sahip yazılımlar ile çalışıp da önemli belgeleri bir kez olsun şifrelemeyen yok gibidir. Şifreler günlük hayatımıza o kadar çok girmişlerdir ki, bu şifreleri unutmamak mümkün değildir. Şifrelenip de unutulmayan dosya ise hemen hemen yok gibidir. Bu dosyaların bir de bizim için değeri büyükse... Böyle bir durumda bu yazılım bizim imdadımıza yetişmektedir. Şimdi dilerseniz bu yazılımın nasıl işler başardığını birlikte görelim.

Yazılım oldukça sade ve basit bir arayüzle kullanıcı karşısına gelmektedir. Yazılım, aynı zamanda kullanım kargaşasını önlemek için tek bir tıklama ile sorunu çözer hale getirmiştir. Ayrıca yazılım çok dilli şifreleri de desteklemektedir. Yazılım 4 ana menüden meydana gelmektedir; Aç, Satın Almak (Purchase full version), Güncelleme (Update) ve Çıkış.

- Aç sekmesi; Şifresi unutulan dosyanın yerini bilgisayarda bulmak için kullanılmaktadır. Dosyanın yeri gösterildikten sonra yazılım dosyanın şifresini kendiliğinden bulmaktadır.
- Satın Almak sekmesi; Yazılımı satın almak için kullanılan sekmedir. Sekmeye tıklanması halinde yazılım, internette ana sayfaya yönlendirerek yazılımın satın alınması için kullanıcıyı yönlendirmektedir.
- Güncelleme ve Çıkış sekmeleri ise kullanıcının yazılımı güncellemesi ve yazılımdan çıkması içindir. Yazılımın kendiliğinden güncelleme yeteneği mevcuttur.

Anahtarlar:Advanced Intuit Password Recovery indir,Advanced Intuit Password Recovery download,Advanced Intuit Password Recovery indir,Advanced Intuit Password Recovery çek,Advanced Intuit Password Recovery,Advanced Intuit Password Recovery mp3,Advanced Intuit Password Recovery şarkı sözü,Advanced Intuit Password Recovery film indir,Advanced Intuit Password Recovery film,Advanced Intuit Password Recovery açıklama,Advanced Intuit Password Recovery bul,Advanced Intuit Password Recovery video,Advanced Intuit Password Recovery bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Advanced Intuit Password Recovery
SEÇMECE PROGRAMLAR
WinMD5Sum
Folder Lock
Microsoft Private Folder
Super File Encryption
Proactive Security Audito
ABF Password Recovery
Private Pix
Şifreleyici
Advanced ACT! Password Re
Personal Passworder
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır