Ares Lite Edition indir,download,yükle - Dosya Paylaşımı - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Dosya Paylaşımı » Ares Lite Edition
   Ares Lite Edition
  Boyutu : 865 Kb
  Kullanım Süresi : 15 Gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Ares Galaxy
  Ekleme Tarihi : 21-02-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Son dönemlerde hızla büyüyerek popüler dosya paylaşım programlarının arasına katılan Ares, mp3, video, program, döküman vs. aramanızı ve bunları bilgisayarınıza indirmenizi sağlıyor. Türkçe dil desteği ile birlikte gelen program dosya indirme hızında bir hayli başarılı olmasıyla beraber chat, çoklu arama, audio/video player, dosya kütüphanesi ve transfer gibi özellikleri de bulunuyor.

Programı Türkçe olarak kullanmak için kurduktan sonra çalıştırın ve Control Panel > General bölümündeki dil seçenekleri arasından "Turkish"i seçin.

UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca indirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya indirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, Programkolik.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.

Anahtarlar:Ares Lite Edition indir,Ares Lite Edition download,Ares Lite Edition indir,Ares Lite Edition çek,Ares Lite Edition,Ares Lite Edition mp3,Ares Lite Edition şarkı sözü,Ares Lite Edition film indir,Ares Lite Edition film,Ares Lite Edition açıklama,Ares Lite Edition bul,Ares Lite Edition video,Ares Lite Edition bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Ares Lite Edition
SEÇMECE PROGRAMLAR
Blubster
Arctic Torrent
Audiogalaxy Satellite
KCeasy
DC++
Ares Lite Edition
AbleGet
Ares Flash Downloader
BitTorrent PRO
BitComet
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır