eMule indir,download,yükle - Dosya Paylaşımı - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Dosya Paylaşımı » eMule
   eMule
  Boyutu : 3.37 Mb
  Kullanım Süresi : 15 Günlük
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : E-Mule Project Corp.
  Ekleme Tarihi : 15-09-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden :
eMule Nedir?
Merkur isimli biri orijinal eDonkey2000 istemcisinden memnun değildi ve 13 Mayıs 2002 tarihinin şafağında daha iyisini yapabileceğine inandı. Ve böylece yaptı. Diğer geliştiricileri etrafına topladı ve eMule Projesi doğdu. Amaçları, eDonkey`nin meşhur olmadan önce, tonlarca özellik eklenmiş ve çok güzel GUI (Grafiksel Kullanıcı Arabirimi) olan bir istemciyi kullanılır hale getirmekti. Bu kararın ne etki edeceğini hayal bile edemezlerdi...

Bugün ise, eMule dünyadaki en büyük tek ve en sağlam kişiden kişiye dosya paylaşım istemcisidir. Açık kod politikası sayesinde her yayımı ile ağın daha randımanlı çalışmasını sağlayan, projeye katkıda bulunabilen birçok geliştiriciye teşekkürler.

eMule ne anlama gelir?
"eMule" adı donkey (eşek) ile benzer bir hayvan adı olan "Mule"`dan yani Türkçesi "Katır"`dan gelir ;)

Özellikler :
  • İstemciler güvenilir bir ağ oluşturmak için birçok ağ kullanır. (ED2K, Kaynak Değişimi, Kad)
  • Kad şu an deneme aşamasındadır, eMule 0.42 sürümünde Kad kullanılmak için etkinleştirilebilir.
  • eMule`un Sıra ve Kredi sistemi ağa gönderilenleri çoğaltarak herkesin istediği gibi dosya aldığından emin olmanız için yardım eder.
  • eMule tamamen ücretsizdir. eMule ayrıca tamamen reklam, casus yazılım gibi unsurları barındırmaz. Biz bunu eğlence ve bilgi için yaptık, para için değil.
  • Her dosya indirilirken hatasız dosya olması için bozulmalara karşı kontrol edilir.
  • eMule`un Akıllı Bozukluk Saptama Denetimi bozuk parçaların hızlı bir şekilde düzeltilmesine yardımcı olur.
  • Otomatik öncelikler ve Kaynak yönetimi size birçok indirmeyi izlemeye gerek kalmadan başlatmanız için olanak sağlar.
  • Önizleme işlevi tamamlanmadan önce hareketli görüntülere ve arşivlere bakmanız için olanak sağlar. Görüntü önizlemek için biz Video Lan İstemcisi`ni öneririz.
  • eMule`un özellikleri web hizmeti ve web sunucusu internet üzerinden hızlı erişmenize olanak sağlar.
  • İnnDirmelerinizi düzenlemek için kategori oluşturabilirsiniz.
  • Bulmak istediğiniz dosyalar için eMule mümkün olan geniş bir alanda arama sunar. Bu alanlar : Sunucular (Yerel ve Genel), web tabanlı (Jigle ve Filedonkey) ve Kad (Hala Alfa).
  • eMule aynı zamanda aramaların daha çok esnek yapmak için size, çok karışık olan Boolean aramalarını kullanmaya olanak sağlar.
  • Mesajlaşma ve arkadaş sistemi ile diğer istemcilere mesaj gönderebilirsiniz ve onları arkadaş olarak ekleyebilirsiniz. Arkadaş listenizde, eğer arkadaşınız çevrimiçi ise her zanan görebilirsiniz.
  • İçine yerleştirilmiş IRC istemcisi ile diğer indiriciler ve dünyanın her yerindeki sohbetciler ile sohbet edebilirsiniz.

    Editörden :
    Kazaa Lite, çevirmeli olarak internete bağlanmak ve birşeyler indirmek isteyen kullanıcılar için halen en iyi seçenek gibi görülüyor. Fakat Kazaa ağının son zamanlarda baltalandığını ve indirilen dosyaların büyük kısmının başka şeyler içerdiğini veya bozuk olduğunu görüyoruz. Siz de bu durumdan rahatsızsanız başarılı bir dosya paylaşım uygulaması olan eMule programını indirmelisiniz. Çünkü indirilen dosyaların doğru çıkma oranı ve kaliteleri daha yüksek seviyede.
    eMule birçok kullanıcı tarafından tercih edilen bir program ve bulabildiği dosya sayı ve çeşidi de Kazaa ve benzerlerinden oldukça çok sayıda. Yanlız bir eksiği var ki, o da bir dosyayı indirebilmeniz için sizi saatlerce bekletebilmesi. Yine de denemek için kullanabileceğiniz en ünlü dosya paylaşım programlarından.

    UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca indirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya indirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, Programkolik.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.

    Editör GRaNZaT`ın notu : Son günlerde bağlandığınız sunucuların bazılarında yaptığınız arama sonucunda "Please use eMule 0.47c and enable protocol obfuscation to get results from this server" başlığını içeren 942.22 MB boyutlu, bir çok aynı isimde dosya göreceksiniz. Bu bir uyarı mesajıdır ve bağlandığınız bu sunucu protokol gizliliği gerektirmektedir. Aksi takdirde aramalarınızdan sonuç alamayacaksınız. Protokol gizlemesini etkinleştirmek için

  • eMule ana penceresini açın
  • Üst kısımdaki Seçenekler`i seçin
  • Güvenlik sekmesine gelin
  • Protokol Gizleme bölümünden Protokol Gizleme etkin seçeneğini seçin ve Uygula tuşuna basın
  • Bağlı bulunduğunuz sunucuya tekrar bağlanın

    Eğer üst kısımdaki Sunucu sekmesindeki sağ orta-alt kısmındaki Bilgilerim panelinde eD2K Sunucu bölümünde Bağlantı: Gizlendi şeklinde görünüyorsa artık bu sunucuda arama yapabilirsiniz. Eğer Bağlantı: Normal görünüyorsa işlemi tekrarlamanız gerekir.

    Anahtarlar:eMule indir,eMule download,eMule indir,eMule çek,eMule,eMule mp3,eMule şarkı sözü,eMule film indir,eMule film,eMule açıklama,eMule bul,eMule video,eMule bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    eMule
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    BitComet
    Azureus
    Turbo Torrent
    DC++
    Uploader
    Ares Link Koleksiyonu Olu
    CyberFresco
    Free YouTube Uploader
    G3 Torrent
    NeoNapster
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır