Ashampoo Privacy Protector 2005 indir,download,yükle - Şifreleme - Güvenlik - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Şifreleme - Güvenlik » Ashampoo Privacy Protector 2005
   Ashampoo Privacy Protector 2005
  Boyutu : 5.36 Mb
  Kullanım Süresi : 40 gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows 98/Me/2000/XP
  Üretici Firma : Ashampoo GmbH & Co. KG
  Ekleme Tarihi : 07-08-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Ashampoo Privacy Protector bir gizlilik koruma yazılımıdır. Bilgisayarınızda bulunan gizli verilerinizi şifreleyerek sizden başkalarının kullanmasını engelleyen yazılım diğer Ashampoo araçlarında olduğu gibi kolay kullanımlı bir arayüze sahiptir. Dosya ve klasörlerinizi oldukça hızlı biçimde şifreleyebilmekte ve bu şifreleri kolayca çözümleyebilmektedir.

Sahip olduğu dosya klasör görüntüleme gezgini ile şifrelemek istediğiniz verilere kolay erişim imkanı sunmaktadır. Ana menüsü üzerinde dosyalara, klasörlere ve alt dizinlere hızlıca erişip işlem yapabilme imkanı sunmakta olan yazılım Türkçe dil desteği de vermektedir. Bu sayede kullanımı daha da kolaylaşmaktadır.

Yazılımı kullanmaya başladığınızda sizden kullanmak istediğiniz şifreyi girmenizi isteyecektir. Şifrenizi oluştururken büyük, küçük harf ve rakam kombinasyonuyla oluşturmaya dikkat ederseniz verileriniz daha da güvende olacaktır. Bu şekilde oluşturulan şifrelerin tahmin edilmesi veya kırılması oldukça güçtür.

Dosya, klasör şifrelemesi yapmak için şifrelemek istediğiniz dosya ve klasörleri seçtikten sonra ana menü üzerindeki ikinci komut butonuna basmanız yeterli olacaktır. Bu komutla seçtiğiniz dosya ve klasörler şifrelenerek orjinallari silinecektir. Eğer kullanmakta olduğunuz şifreyi değiştirmek isterseniz yine ana menü üzerinden "Ayarlar" > "Yeni bir parola gir" yolunu kullanabilirsiniz.

Yazılım şifreleme işleminin yanı sıra güvenli dosya silme işlemini de gerçekleştirmektedir. Sade arayüzü, kolay kullanılabilirliği, hızlı işlem yapması ile veri güvenliğinizi sağlamak için kullanabileceğiniz alternatif bir yazılımdır.

Not1: Yazılımın 40 günlük deneme sürümünü kullanabilmeniz için gerekli kayıt kodunu buraya tıklayıp, adımları izledikten sonra e-posta hesabınıza gelecek olan postadan edinebilirsiniz.

Not2: 40 günlük deneme süresinin ardından yazılımı kullanabilmeniz için 20 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.

Anahtarlar:Ashampoo Privacy Protector 2005 indir,Ashampoo Privacy Protector 2005 download,Ashampoo Privacy Protector 2005 indir,Ashampoo Privacy Protector 2005 çek,Ashampoo Privacy Protector 2005,Ashampoo Privacy Protector 2005 mp3,Ashampoo Privacy Protector 2005 şarkı sözü,Ashampoo Privacy Protector 2005 film indir,Ashampoo Privacy Protector 2005 film,Ashampoo Privacy Protector 2005 açıklama,Ashampoo Privacy Protector 2005 bul,Ashampoo Privacy Protector 2005 video,Ashampoo Privacy Protector 2005 bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Ashampoo Privacy Protector 2005
SEÇMECE PROGRAMLAR
Haslak
Password Generator
ExeShield Deluxe RC
WinForcer
Doberman 2002
Şifre Defteri
Active Screen Lock
aCrypt+
DriveCrypt
IM Lock Profesyonel
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır