Google Earth indir,download,yükle - Çeşitli - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Çeşitli » Google Earth
   Google Earth
  Boyutu : 14.2 Mb
  Kullanım Süresi : 21 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/XP/Vista
  Üretici Firma : Google Inc.
  Ekleme Tarihi : 16-03-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Aydaki uydulardan kendi evinizi görmeye ne dersiniz ?

Evet, inanılmaz olduğu kadar da gerçek bir durumla karşı karşıyayız. Google, aslında çoğumuzun hayal ettiğimiz, ama olmaz dediğimiz işi yapmış.

Eskiden sadece filmlerde gördüğümüz ve şaşırdığımız işleri artık kendi kişisel bilgisayarımızla da yapabileceğiz. Belirlediğimiz bir ülkedeki tüm il, ilçe, köy, kasaba, akarsular, binalar, alışveriş merkezleri, konaklama merkezleri gibi aklımıza gelebilecek herşeyi gösteriyor bize Google.

Google Earth `ın ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi, 3 boyutlu bir dünya üzerinde istediğiniz noktalara giderek, yaklaştıkça yaklaşabiliyorsunuz. Gayet net ve tatmin edici görüntüleriyle Google Earth beş yıldızlık bir uygulama. Gözünüzü dünyadan ayırmayın diyor ve bu programı şiddetle tavsiye ediyoruz. Mutlaka indirip deneyin. Eminiz hoşlanacaksınız.

Programın düzgün çalışması için gereken en düşük sistem gereksinimleri :

  • Windows 2000, Windows XP (Windows 2003 ile çalışamıyorsunuz, fakat artık Windows Vista ile de çalışabilirsiniz)
  • Intel® Pentium® PIII 500 MHz işlemci
  • 128MB Hafıza
  • 400MB sabit disk alanı
  • 16 MB 3D ekran kartı
  • 1024x768, 32-bit gerçek renkli ekran
  • En az 128 kbps internet hızı


  • Not : Programın bu sürümü, yanında gelen Google Araç çubuğu ile beraber tamamen ücretsiz olarak kullanılabilir. Ancak programın bu sürümünde bazı profesyonel seçeneklere erişemiyorsunuz (GPS aygıtlarından yer tayini, şehirlerdeki en önemli binaların haritalarına erişim gibi). Bu seçeneklere de sahip olabilmek için programın Pro sürümünü buradan indirip, 400$ karşılığında satın alabilirsiniz (Sadece daha evvel satın aldıysanız bu bağlantıya tıklayınız. Zira program buradan indirildiğinde, çalışmak için bir ürün anahtarı gerektiriyor).

    indir Yorumu : Programın çalışma mantığı ve görüntüleri gerçekten de çok güzel. Detaylı ve büyültülmüş görüntülerin açılması için bir süre beklemek gerekebiliyor ancak görüntüler gerçekten de şaşırtıcı olacak kadar güzel. Tek bir eksiği var sadece, o da ne yazık ki İstanbul ve Ankara dışındaki Türkiye şehirlerinin henüz ayrıntılı görünümde yer almamaları, ve bu iki şehrimizin görüntülerinin de yabancı şehirler kadar detaylı olmaması. Ancak yine de AB`ye ilk adımı attığımız bu günlerde daha bir bütünleşeceğimiz Batı medeniyetini uzaydan da görmek için indirmeye değecek bir uygulama. En kısa zamanda Türkiyemizin büyük kısmının da program veritabanında yer almasını umut ediyoruz. Ve tabii bir umudumuz da ileride bizim güzel şehirlerimizin de hem yakından, hem de Google Earth `tan bir Amerika, bir Japonya ya da bir İngiltere kentleri gibi düzenli, tertipli ve yeşillikler içinde gözükebilmesi...

    Anahtarlar:Google Earth indir,Google Earth download,Google Earth indir,Google Earth çek,Google Earth,Google Earth mp3,Google Earth şarkı sözü,Google Earth film indir,Google Earth film,Google Earth açıklama,Google Earth bul,Google Earth video,Google Earth bedava
     
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Google Earth
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    BookShelf
    Cd-Lock
    Msn Messenger Nick Fabrik
    BiromSoft Calculator Skin
    WinKeySim
    Autoclip Express
    TrayIt
    Professional Ajanda
    DeLiDoLuNeT Tarihte Bugün
    Stig`s Sky Calendar (Off-
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır