Jungle Heart (Macintosh) indir,download,yükle - Oyunlar - Mac Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Mac » Oyunlar » Jungle Heart (Macintosh)
   Jungle Heart (Macintosh)
  Boyutu : 9.84 Mb
  Kullanım Süresi : 5 kullanım
  Dili : Ingilizce
  Platform : Mac OS X
  Üretici Firma : White Elephant Ltd
  Ekleme Tarihi : 17-08-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Geniş bir yerin ortasında bulunan Afrika kıtasında, esrarengiz küçük bir muz ülkesi kayıp. Bu ülkede altın ve elmas yok. Fakat sadece perili orman vardı. Jungle Heart`in gökyüzünde en aydınlık yıldızlar her gece ağaçları parlatıyordu. Bir gece yaz sona erdi ve gökyüzü karardığında Jungle Heart karardı. Sonra uçan gül kabilesinden bir delikanlı kayıp yıldızın gizemini keşfetmek için yola çıktı. Önceki güzelliğe tekrar ulaşmak için.

Jungle Heart güzel bir hikaye ile başlıyor ve oldukça sürükleyici bir oyun olarak devam ediyor. Oyunda bir fil ile havada uçuyorsunuz karşınıza çeşitli hayvanlar çıkıyor "Enter" tuşuna basarak su atıyor ve bu hayvanları vuruyorsunuz böylece ilerleyen bölümde puan kazanıyorsunuz. Oyunun sağ üst köşesinde bir kelebek bir de yaprak resmi bulunuyor ve bunların yanında sürekli azalan çubuklar mevcut. Bu çubuklardan kelebekli olanı sizin ne kadar süre uçabileceğinizi diğer yaprak şeklinde olan çubuk ise ne kadar suyunuzun kaldığını gösteriyor. Oyun boyunca bu yaprak ve kelebeklerden topluyor bu süreleri arttırabiliyorsunuz. Aynı zamanda filiniz sürekli küçük ve zayıf kalmıyor yol boyunca her yerde kırmızı elmalar görüyorsunuz bunları topladığınız sürece filiniz büyüyor atış gücü, uçuş süresi gibi şeyler değişiyor.

Programı kısıtlı deneme sürüm olarak kullanabilirsiniz. Tam sürüm de ise kısıtlamalar ortadan kalkar ve 18 düzey, 6 oyun bölgesi, ikramiye ve yüksek skorlara ulaşırsınız.

Oyunun fiyatı ise 19.95$`dır.

Sistem gereksinimi:
MacOS X10.2.0 ve üstü gerekir.

Anahtarlar:Jungle Heart (Macintosh) indir,Jungle Heart (Macintosh) download,Jungle Heart (Macintosh) indir,Jungle Heart (Macintosh) çek,Jungle Heart (Macintosh),Jungle Heart (Macintosh) mp3,Jungle Heart (Macintosh) şarkı sözü,Jungle Heart (Macintosh) film indir,Jungle Heart (Macintosh) film,Jungle Heart (Macintosh) açıklama,Jungle Heart (Macintosh) bul,Jungle Heart (Macintosh) video,Jungle Heart (Macintosh) bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Jungle Heart (Macintosh)
SEÇMECE PROGRAMLAR
Virtual Villagers - Chapt
Tennis Titans (Mac OS X)
Tennis Elbow (Macintosh)
McDonald`s Video Game
David`s Backgammon
Avalon Deluxe (Macintosh)
Hypraxis
Su Doku Live
Cars: The Videogame (Maci
Jungle Heart (Macintosh)
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır