Microsoft .NET Framework Yeniden Dağıtılabilir Paketi indir,download,yükle - Sistem Yamaları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Sistem Yamaları » Microsoft .NET Framework Yeniden Dağıtılabilir Paketi
   Microsoft .NET Framework Yeniden Dağıtılabilir Paketi
  Boyutu : 22.4 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Microsoft Corporation
  Ekleme Tarihi : 26-01-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticinin Açıklaması: .NET Framework Sürüm 2.0 yeniden dağıtılabilir paketi, .NET Framework`ü kullanarak geliştirilen uygulamaları çalıştırmanız için gereksinim duyacağınız her şeyi içerir.

.NET Framework sürüm 2.0, gelişmiş ölçeklenebilirlik ve performans, ASP.NET mobil denetimleriyle (önceki adıyla Microsoft Mobil Internet Araç Kiti) taşınabilir aygıt geliştirme desteği, Internet Protokolü sürüm 6 desteği ve Açık Veritabanı Bağlanabilirliği (ODBC) ve Oracle veritabanları ile ana dilde iletişim için ADO.NET sınıfları sağlar. Ayrıca, ASP.NET uygulamalarının güvenliğini pekiştirmek ve ayrı tutmak için kod erişim güvenliğinin kullanılmasını da sağlar. Daha fazla bilgi için .Net Framework Sürüm 2.0 Ürününe Genel Bakış konusunu okuyun.

Notlar:
  • Aynı makineye .NET Framework`ün iki farklı dil sürümünü yükleyemezsiniz. .NET Framework`ün ikinci bir dil sürümünü yükleme girişimi, aşağıdaki hatanın ekranda gözükmesine neden olacaktır: "Kurulum, ürünün başka bir sürümü zaten yüklü olduğu için Microsoft .NET Framework`ü yükleyemez." İngilizce olmayan bir platformu hedefliyor veya .NET Framework kaynaklarını farklı bir dilde görmek istiyorsanız, .NET Framework dil paketinin ilgili dil sürümünü karşıdan yüklemeniz gerekir.
  • Microsoft Windows NT 4.0 için Service Pack 6.0a gereklidir.
  • Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows 2000, Windows 98, Windows ME, Windows NT, Windows Server 2003, Windows XP
  • Kullandığınız Windows sürümü için en son hizmet paketi ve önemli güncelleştirmelere sahip olduğunuzdan emin olun. En son güvenlik güncelleştirmelerini bulmak için Windows Update sitesini ziyaret edin. Tüm .NET Framework yüklemeleri için Microsoft Internet Explorer 5.01 veya daha yeni bir sürümünü de çalıştırıyor olmanız gerekir.

    Anahtarlar:Microsoft .NET Framework Yeniden Dağıtılabilir Paketi indir,Microsoft .NET Framework Yeniden Dağıtılabilir Paketi download,Microsoft .NET Framework Yeniden Dağıtılabilir Paketi indir,Microsoft .NET Framework Yeniden Dağıtılabilir Paketi çek,Microsoft .NET Framework Yeniden Dağıtılabilir Paketi,Microsoft .NET Framework Yeniden Dağıtılabilir Paketi mp3,Microsoft .NET Framework Yeniden Dağıtılabilir Paketi şarkı sözü,Microsoft .NET Framework Yeniden Dağıtılabilir Paketi film indir,Microsoft .NET Framework Yeniden Dağıtılabilir Paketi film,Microsoft .NET Framework Yeniden Dağıtılabilir Paketi açıklama,Microsoft .NET Framework Yeniden Dağıtılabilir Paketi bul,Microsoft .NET Framework Yeniden Dağıtılabilir Paketi video,Microsoft .NET Framework Yeniden Dağıtılabilir Paketi bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Microsoft .NET Framework Yeniden Dağıtılabilir Paketi
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Microsoft Office XP Servi
    Office 2003 için Güncelle
    Clean System Directory
    Vista Transformation Pack
    Windows 2000 Service Pack
    Longhorn Transformation P
    Windows XP Service Pack 2
    Visual Basic Runtimes
    DOS FunLove.4099 Fix Tool
    Güvenlik Güncelleştirmesi
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır