Namo WebEditor Suite indir,download,yükle - Site Tasarım ve Yönetimi - Site Tasarım ve Yönetimi Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Site Tasarım ve Yönetimi » Site Tasarım ve Yönetimi » Namo WebEditor Suite
   Namo WebEditor Suite
  Boyutu : 45.5 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : SJ Namo Interactive, Inc.
  Ekleme Tarihi : 10-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Program stil olarak frontpage tarzı tasarıma olanak sağlamasına rağmen kesinlikle frontpage programından daha detaylı, kullanışlı ve kolaydır. Böylece asp, php, html ve benzeri web sayfalarının tasarımında rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca asp ve php gibi tasarım sırasında bilgisayara ek bir kaç program kurulmasını gerektiren sistemlerde, bu eklentilere gerek olmadan program ile tasarım yapabiliyoruz. Tabiki tasarladığımız sayfaları görüntülemek için muhakkak o eklentiler gereklidir.

Piyasada 2 milyondan fazla kullanıcısı bulunan bu program, site tasarımı, yönetimi ve internete gönderim desteği sayesinde diğer bu tarz programlardan büyük farkla ayrılmaktadır.

Site tasarlamasını ister kodlarla, isterseniz de görsel olarak hazırlayabilirsiniz. Şayet tasarladığınız kodlarda bir hata varsa bunu kod uyarıcı renklerinden kolayca anlayabiliyorsunuz.

Programın kendi içerisinde hazır template`ler (hazır site şablonları) de bulunduruyor. Eğer isterseniz bu şekil templateler veya namo içerisindeki bazı hazır kodları kullanarak kolay bir şekilde tasarım yapabilirsiniz.

Programın kendisi Site tasarımı dışında Web Canvas ve Web Utulities eklentileri ile siteleriniz üzerinde bulunan herhangi bir resim üzerinde mevcut olan yazıları tamamen kaldırmanıza veya değiştirmenize; ek bir programa ihtiyaç duymadan olanak sağlıyor.

Kısacası bu program ile A`dan Z`ye web tasarımı yapabilir, Görsel arayüzü ile web sitenizi HTML bilginiz olmasa da görerek oluşturabilirsiniz. Ayrıca program ile birlikte gelen hazır resimleri, tuşları, grafikleri, scriptleri (senaryo) , ve animasyonları da web sitenize ekleyebilirsiniz.

Anahtarlar:Namo WebEditor Suite indir,Namo WebEditor Suite download,Namo WebEditor Suite indir,Namo WebEditor Suite çek,Namo WebEditor Suite,Namo WebEditor Suite mp3,Namo WebEditor Suite şarkı sözü,Namo WebEditor Suite film indir,Namo WebEditor Suite film,Namo WebEditor Suite açıklama,Namo WebEditor Suite bul,Namo WebEditor Suite video,Namo WebEditor Suite bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Namo WebEditor Suite
SEÇMECE PROGRAMLAR
A4Desk
Alleycode HTML Editor
Namo WebEditor Suite
Express Thumbnail Creator
Web Page Maker
UltraEdit-32
EmEditor Standard
LightPad 4.0
StudioLine Web Edition
Simple Machines Forum
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır