Office XP Aracı: Web Bileşenleri indir,download,yükle - Yazım Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Yazım Araçları » Office XP Aracı: Web Bileşenleri
   Office XP Aracı: Web Bileşenleri
  Boyutu : 8.28 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows 95/98/NT/2000
  Üretici Firma : Microsoft
  Ekleme Tarihi : 29-06-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticinin Açıklaması
Microsoft Office Web Bileşenleri Web`de elektronik tablo, grafik ve veritabanı yayımlamak ve Web`deki veri erişim sayfalarına ek olarak, yayımlanmış bileşenleri görüntülemek için kullanılan bir grup COM (Component Object Model - Bileşen Nesne Modeli) denetimidir.

Genel Bakış
Microsoft Office Web Bileşenleri, Web`de elektronik tablo, grafik ve veritabanı yayımlamak için kullanılan bir grup COM (Component Object Model - Bileşen Nesne Modeli) denetimidir. Ayrıca Veri Erişim Sayfasına ek olarak Web`deki yayımlanmış bileşenleri görüntülemek için de kullanılırlar.

Microsoft FrontPage®, Microsoft Access ve Microsoft Excel`le, Office Web Bileşenleri etkileşimli verileri Web sayfasının bir bölümü olarak yayımlamanızı sağlar. Office Web Bileşenleri, Web sayfasında yayımlanmış denetimi (elektronik tablo, grafik veya veritabanı) Microsoft Internet Explorer 4.01 veya sonraki bir sürümünü kullanarak görüntülemenizi sağlar. Internet Explorer 5 veya sonraki bir sürümüyle de veri erişim sayfalarını görüntülemenizi sağlar.

Office Web Bileşenleri Aracı, Office XP`yi yüklememiş kullanıcılara salt görüntüleme işlevselliği sağlar. Kullanıcılar bu aracı yükleyerek, Web`deki yayımlanmış denetimleri ve veri erişim sayfalarını, Office XP`yi yüklemeden de görüntüleyebilirler.

Not:Office XP lisansınız yoksa, Office Web Bileşenleri tam etkileşimli işlevsellik yerine salt görüntüleme işlevselliğiyle çalışacaktır. (Veri Erişim Sayfaları Office XP lisansı gerektirmez, bu nedenle bir sayfanın tam etkileşimli işlevselliğinden her zaman yararlanabilirsiniz.)

Yüklemeden önce:
Office Web Bileşenleri Office XP Kur programı tarafından otomatik olarak yüklenir. Office XP bilgisayarınızda yüklüyse, burada sözü edilen yüklemeyi gerçekleştirmenize gerek yoktur. Office dosyalarınızın tümüyle güncel olduğunu belirlemek için, lütfen Office Ürün Güncelleştirmeleri sitesine gidin.

Office Web Bileşenleri`ni yüklemek için, aşağıdakilerden birini kullanıyor olmanız gerekir:
  • Microsoft Windows® 98
  • Windows Me
  • Windows NT® 4.0 SP4
  • Windows 2000


  • Anahtarlar:Office XP Aracı: Web Bileşenleri indir,Office XP Aracı: Web Bileşenleri download,Office XP Aracı: Web Bileşenleri indir,Office XP Aracı: Web Bileşenleri çek,Office XP Aracı: Web Bileşenleri,Office XP Aracı: Web Bileşenleri mp3,Office XP Aracı: Web Bileşenleri şarkı sözü,Office XP Aracı: Web Bileşenleri film indir,Office XP Aracı: Web Bileşenleri film,Office XP Aracı: Web Bileşenleri açıklama,Office XP Aracı: Web Bileşenleri bul,Office XP Aracı: Web Bileşenleri video,Office XP Aracı: Web Bileşenleri bedava
     
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Office XP Aracı: Web Bileşenleri
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Easy Index Generator
    Extreme Editor
    KeyText
    Windows Live Writer
    AbiWord
    Smart CutNPaste
    Office XP Aracı: Web Bile
    Arabic Editor
    Office 2000 Güncelleştirm
    Office 2003/XP Eklentisi:
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır