Sticky Password indir,download,yükle - Şifreleme - Güvenlik - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Şifreleme - Güvenlik » Sticky Password
   Sticky Password
  Boyutu : 7.79 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Sticky Password
  Ekleme Tarihi : 01-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Sticky Password; kişisel güvenliğinizi korumak amacıyla geliştirilmiş otomatik form doldurucusudur. Sticky Password ile MSN Messenger ve ICQ gibi programlara ya da Hotmail, Yahoo ve GMail gibi web sitelerine giriş (login) yaparken sürekli kullanıcı adı ve şifrenizi girmenize gerek kalmayacak! Her seferinde giriş yaparken zaman kaybetmeyeceksiniz, kullanıcı adı ve şifreniz çalınmayacak!

Program kendisini desteklediği programların ve web tarayıcılarının Başlık Çubuğu`na yerleştirerek sizi zaman kaybından kurtaracak. Programı açıp, "Add Account" butonuna tıklayarak karşınıza çıkan formu doldurduktan sonra o hesaba ait web sayfasına (Hotmail, GMail, Yahoo vb.) veya programa (MSN Messenger, ICQ vb.) girdiğinizde Başlık Çubuğu`nda Sticky Password simgesine tıkladığınızda oluşturduğunuz hesabı göreceksiniz. Oluşturduğunuz hesaba tıkladığınızda belirlediğiniz erişim alanındaki formun kullanıcı adı ve şifre bölümü Sticky Password sayesinde otomatik olarak doldurulacaktır. Dolayısıyla bilgisayarınızda keylogger (klavyede yazdıklarınızı rapor eden zararlı program) olsa bile güvenli bir şekilde hesaplarınıza giriş (login) yapabileceksiniz. Ayrıca Sticky Password`da bulunan "Edit Account" butonuna tıklayarak kullanıcı adı, şifre ve ilgili linki (http://www.hotmail.com/, C:Program FilesMSN Messenger vb.) değiştirebilirsiniz. "Run Account`s Link" butonuna tıklayarak, ilgili hesaba ait bağlantıya gidebilirsiniz. Eğer bilgisayarınızda keylogger olduğundan şüphe duyuyorsanız programın mini klavye özelliği ile şifrenizi klavyenin hiçbir tuşuna basmadan fare ile yazabilirsiniz. Bunun yanı sıra Sticky Password bünyesinde şifre üreteci (password generator) barındırmaktadır. Bu sayede istediğiniz karakterde şifreler oluşturabilirsiniz. AES/Rijndael (256 bit), Blowfish (448 bit), Diamond II (2048 bit), FROG (1000 bit), Ghost (256 bit), Sapphire II (8192 bit), SCOP (384 bit), Twofish (256 bit) şifreleme algoritmalarını kullanan Sticky Password; İngilizce dili dışında Fransızca, Portekizce ve Rusça dil desteğine sahiptir. Programın "Settings" bölümünden her türlü ayarlamaları yapabilirsiniz.

Sticky Password; Internet Explorer, Mozilla Firefox, MSN Explorer ve Netscape 8 tarayıcılarını desteklemektedir.

Yenilikler :
  • Bluetooth cihazlarını ve Flash sürücülerini şifreleyebilme gibi alternatif şifreleme methodları eklendi.
  • Siz web sitesine veya programa giriş yapmadan hangi hesabı kullanacağını bilen ve uygulayan "Parola Asistanı" eklendi.
  • Internet Explorer 7 desteği eklendi.

    Editörden :
    Güvenliğiniz için mükemmel bir program. Kullanıcı adı ve şifrenizi girme esnasında yanınızda birisi olsa da sizin için bir tehlike olmayacak. Çünkü klavyeyi kullanarak şifrenizi yazmayacaksınız, Sticky Password otomatik olarak formu (kullanıcı adı ve şifre) dolduracak.
    Sticky Password, üstün nitelikli bir yazılımdır. Kolay arayüzü, kullanılabilirliği ve üstün güvenlik önlemleri en büyük avantajı. Program İngilizce olmasına rağmen, çok kolay kullanabileceğiniz bir tarzdan. Sticky Password`un tam sürümünü alıp, süre kısıtlanması engelini aşmak için 24.95$ ödemelisiniz.

    Anahtarlar:Sticky Password indir,Sticky Password download,Sticky Password indir,Sticky Password çek,Sticky Password,Sticky Password mp3,Sticky Password şarkı sözü,Sticky Password film indir,Sticky Password film,Sticky Password açıklama,Sticky Password bul,Sticky Password video,Sticky Password bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Sticky Password
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Unique Password Pro
    File Securer
    EXE Protector
    Haslak
    Paragon Encrypted Disk (A
    Asterisk Password Recover
    GNU Privacy Project
    Personal Passworder
    Şifre Defteri
    ABI-Coder
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır