Warez P2P Client indir,download,yükle - Dosya Paylaşımı - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Dosya Paylaşımı » Warez P2P Client
   Warez P2P Client
  Boyutu : 246 Kb
  Kullanım Süresi : 15 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Warez Client
  Ekleme Tarihi : 20-07-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bu program şu anda çok yaygın olan paylaşım programlarından duyulmayan bir uygulama. Bu uygulama ile normal indirme hızından daha fazla verim alabilirsiniz. Dial-Up kullanıcıları bile kolay bir şekilde veri indirebilir. Diğer P2P programlarının da veri tabanını tarayan bu yazılım ayrıca güvenliğinizi de elden bırakmıyor.
Yeni versiyonunda dosya indirme hızını artıracak düzenlemeler yapılmış, IP koruma özelliği eklenmiş ve Windows XP SP2 uyumluluğu getirilmiş. Ayrıca MP3 ve OGG desteği ilave edilmiş.

Not:Program reklam gösterimlidir.

UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca indirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya indirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, Programkolik.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.

Anahtarlar:Warez P2P Client indir,Warez P2P Client download,Warez P2P Client indir,Warez P2P Client çek,Warez P2P Client,Warez P2P Client mp3,Warez P2P Client şarkı sözü,Warez P2P Client film indir,Warez P2P Client film,Warez P2P Client açıklama,Warez P2P Client bul,Warez P2P Client video,Warez P2P Client bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Warez P2P Client
SEÇMECE PROGRAMLAR
eXeem
Torrent Search
AbleGet
eMule Plus
WinMX
CyberFresco
BitComet
Soulseek
Shareaza
Ares Link Koleksiyonu Olu
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır