Win98 Boot Disk indir,download,yükle - Sistem Yamaları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Sistem Yamaları » Win98 Boot Disk
   Win98 Boot Disk
  Boyutu : 843 Kb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
  Üretici Firma : Microsoft Corporation
  Ekleme Tarihi : 18-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bilgisayarınızda format atmak istediğinizde NTFS sisteminin oluşturduğu başlangıç disketinden bir şey anlamıyorsanız size FAT sisteminin başlangıç disketini sunuyor. Günümüz gelişen teknolojisinde bilgisayarda her geçen gün değişen MS-DOS kodları ile uğraşmaktan bıktıysanız eskisi gibi ezbere bildiğiniz Windows 98 işletim sistemine uygun kodlar bu küçük programcığın içinde bulunuyor. Bu yazılım ile yapabilecekleriniz kısıtlı çünkü yazılımın tek yaptığı şey size Windows 98 başlangıç disketi oluşturmak. Windows 98 başlangıç disketini işletim sisteminizi formatlarken, profesyonel olarak MS-DOS kodlarını yazarken kullanabilirsiniz.

MS-DOS Nedir?
  • MS-DOS (MicroSoft Disk Operating System), Microsoft firmasının geliştirdiği bir DOS sistemidir.
  • Disk Operating System (kısaca DOS) bilgisayarlar için ufak ve basit bir işletim sistemi türü olup, ana görevi disket ve sabit disk gibi saklama ortamlarının yönetimidir. Bilgisayarların diğer işlevleri; grafik, ses, yazdırma, ağda gezinme, bellek yönetimi, çoklu kullanıcı ve çoklu işlem özellikleri, DOS tarafından üstlenilebilir. Bu özellik ve görevler çeşitli kullamım yazılımlarının yardımı ile olur. (MS-DOS nedir? Sorusunu yanıtlayan cevaplar Wikipedia`dan alınmıştır.)

    Programın Kullanımı:
    Yazılımı bilgisayarınıza indirdikten sonra disket sürücünüze boş bir disket takıyorsunuz ve programı açarak programın üzerinde işaretlenmiş bölümlerden hiçbirini değiştirmeden "OK" tuşuna basıyorsunuz. Karşınıza disket formatlanıyor şeklinde bir uyarı çıkıyor bu uyarıya "EVET" diyerek devam ediyorsunuz ve disketiniz formatlandıktan sonra Başlangıç Disketi otamatik olarak oluşturulmaya başlıyor. İşlem tamamlandı şeklinde bir uyarı aldığınızda Başlangıç Disketiniz hazır oluyor.

    indireceğiniz program belirlenen işletim sistemlerinin tümünde çalışmaktadır ancak oluşturacağınız başlangıç disketi her sistemde çalışmaz. Çalışacağı işletim sistemleri Windows 95/98/Me.

    Editörün Notu: MS-DOS Başlangıç disketini kullanırken yaptığınız hatalar bilgisayarınızda ciddi problemlere yol açabilir bu yüzden profesyonel düzeyde bilginiz yoksa kullanmamanızı tavsiye ederim. MS-DOS kullanımımından kaynaklanıcak hatalardan sitemiz ve editör kesinlikle sorumlu değildir bilginize arz ederim.

    Anahtarlar:Win98 Boot Disk indir,Win98 Boot Disk download,Win98 Boot Disk indir,Win98 Boot Disk çek,Win98 Boot Disk,Win98 Boot Disk mp3,Win98 Boot Disk şarkı sözü,Win98 Boot Disk film indir,Win98 Boot Disk film,Win98 Boot Disk açıklama,Win98 Boot Disk bul,Win98 Boot Disk video,Win98 Boot Disk bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Win98 Boot Disk
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Windows 2000 Service Pack
    Longhorn Transformation P
    Microsoft Windows XP Serv
    Clean System Directory
    Java Sanal Makinesi
    Windows 2000 Service Pack
    Comctl32.dll
    Visual Basic Runtimes
    WindowsXP - KB835732
    AspEmail
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır