Winamp - Turkish Language Pack indir,download,yükle - Program Yamaları - Program Yamaları Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Program Yamaları » Program Yamaları » Winamp - Turkish Language Pack
   Winamp - Turkish Language Pack
  Boyutu : 839 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Ali Sarıoğlu
  Ekleme Tarihi : 12-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Winamp adlı ses-video oynatma yazılımını bilmeyenimiz sanırım yoktur. Bilgisayar dünyasının en çok kullanılan yazılımlarından birisi olan Winamp alanındaki liderliğini yıllardır kimseye bırakmadı. Kendisini sürekli güncelleyerek bünyesine yeni özellikler katarken yerel dil desteğine de önem verdiğini gösterdi. Winamp kullanıcılarının kendi dilleri için yapmış olduğu eklentileri sitesinden yayınlayarak yazılımın daha kolay kullanılabilmesine imkan sundu.

Ali Sarıoğlu tarafından hazırlanmış olan bu dil paketi ile Winamp yazılımını 5.24 ve sonraki sürümleri için neredeyse tümüyle Türkçe kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey dil paketini indirdikten sonra dosyaya tıklamanız ve sırasıyla "Kabul" ve "Kur" butonlarına basmanızdır. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra Winamp yazılımı kendiliğinden açılacak ve artık Türkçe karşınıza gelecektir.

Not: Bu araç Winamp yazılımını Türkçe kullanabilmeniz için yazılmış bir dil paketidir ve kullanabilmeniz için Winapm yazılımının 5.24 veya daha güncel sürümlerinden birisi sisteminize kurulu olmalıdır. Winamp yazılımına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Anahtarlar:Winamp - Turkish Language Pack indir,Winamp - Turkish Language Pack download,Winamp - Turkish Language Pack indir,Winamp - Turkish Language Pack çek,Winamp - Turkish Language Pack,Winamp - Turkish Language Pack mp3,Winamp - Turkish Language Pack şarkı sözü,Winamp - Turkish Language Pack film indir,Winamp - Turkish Language Pack film,Winamp - Turkish Language Pack açıklama,Winamp - Turkish Language Pack bul,Winamp - Turkish Language Pack video,Winamp - Turkish Language Pack bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Winamp - Turkish Language Pack
SEÇMECE PROGRAMLAR
Winamp - Turkish Language
Acoo Browser Türkçe Yama
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır