Zoommy indir,download,yükle - Zoommy - Çeşitli Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Çeşitli » Zoommy » Zoommy
   Zoommy
  Boyutu : 2.32 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/2000/2003/XP/Vista
  Üretici Firma : Mutex Developments
  Ekleme Tarihi : 18-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Ekranınızda seçmiş olduğunuz bir bölgeyi ölçeklemeye ve büyütmeye yarayan bir program. Seçmiş olduğunuz bölgeyi ölçekleme yoluyla kopyalayabilir ve o parçayı resim dosyası olarak (JPEG, GIF, PNG...) kaydedebilirsiniz. Belirgin bir büyütme düzeyi kullanabilir; ya da 4`ten 30`a bir ölçü değeri verebilirsiniz. Bu şekilde ekranda okuma yapabilir ya da kaydedebilirsiniz. Ayrıca fareyi yavaşlatarak hem ölçeklemeyi hem de okuma, görme durumunu ayarlayabilirsiniz.

Programın sistem tepsisinde bulunan simgesine sol tuşla tıkladığınızda program belirir, tekrar tıkladığınızda gizlenir. Bu sayede hızlı ve kolay bir kullanım olanağı sağlanır.

Tepsideki simgeye sağ tuşla tıkladığınızda ise içerik menüsüne erişebilirsiniz. Bu içerik menüden bazı kısayollara ve program ayarlarına hızlı ve kolay yoldan erişebilirsiniz.

Mercek göster, ölçü, yakınlaştır, uzaklaştır, zum, mercek kenarı, renk modu, parlaklık, kontrast, dil seçeneği gibi ayarlara ulaşırsınız.

Ayrıca mercek penceresi içinden de kontrol sağlanabilir. Piksel rengini RGB, CMYK, HSV, LAB, web rengi ve onaltılık biçiminde gösterebilir. Bu sayede dolaşmış olduğunuz ekrandaki herhangi bir yazı ya da resmin renk kodunu çok kolay bir şekilde görebilirsiniz. Program çoklu dil desteğiyle birlikte gelmektedir.

Kısıtlama:
Programı 30 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Daha sonra kullanabilmek için satın almalısınız. Programın lisanslı fiyatı ise 19.99$`dır ve programın tüm gelecek sürümleri ve yükseltmelerinde de lisans geçerli olur.

Türkçe kullanım hakkında:
Türkçe dil dosyasını buradan indirebilirsiniz. İnnDirmiş olduğunuz klasörü açtıktan sonra içinde bulunan `Turkish.lng` dosyasını kopyalayıp, programın kurulu olduğu (C:Program Filesoommy) dizine yapıştırın. Sonra programı açıp, sistem tepsisinde bulunan simgeye sağ tuşla tıklayın. Açılan pencereden `Options`a tıklayın. Gelen pencere içinden `Other`a, oradan da `language`ye geçin. Burada bulunan `Current Language File` kısmından `Turkish`i seçip `Apply` ve `OK` tuşuna bastığınızda program Türkçe olur.

Bu programın Türkçe dil dosyası ProgramKolik.com editörü Saltanat tarafından yapılmıştır.

(Editörün Notu: Bu dil dosyası 3.1 için yapılmış olup bu sürümde bazı kısımlar yine İngilizce`dir. Çeviri güncellemesine devam ediyorum, bittiğinde yine buradan edinebilirsiniz)

Anahtarlar:Zoommy indir,Zoommy download,Zoommy indir,Zoommy çek,Zoommy,Zoommy mp3,Zoommy şarkı sözü,Zoommy film indir,Zoommy film,Zoommy açıklama,Zoommy bul,Zoommy video,Zoommy bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Zoommy
SEÇMECE PROGRAMLAR
Zoommy
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır