Arctic Torrent indir,download,yükle - Dosya Paylaşımı - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Dosya Paylaşımı » Arctic Torrent
   Arctic Torrent
  Boyutu : 550 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows XP
  Üretici Firma : dev.int64
  Ekleme Tarihi : 17-11-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Fazla basit bir arayüzü bulunmakta. Simge, yükleme boyutunu gösteren hiç bir grafik yada araç çubuğu bulunmamakta fakat çok az bellek harcamakta. Bu yüzden sadece profesyonellerin indirebileceği bir BitTorrent istemcisi.

ÖNEMLİ UYARI: İnnDirme işlemini tamamlamanız için açılacak sourceforge sayfasından size en yakın sunucuyu seçmeniz gerekmektedir.

UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca indirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya indirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, Programkolik.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.

Anahtarlar:Arctic Torrent indir,Arctic Torrent download,Arctic Torrent indir,Arctic Torrent çek,Arctic Torrent,Arctic Torrent mp3,Arctic Torrent şarkı sözü,Arctic Torrent film indir,Arctic Torrent film,Arctic Torrent açıklama,Arctic Torrent bul,Arctic Torrent video,Arctic Torrent bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Arctic Torrent
SEÇMECE PROGRAMLAR
PC-Mac-Net FileShare Lite
LDC++
Free YouTube Uploader
MuzIRC
Kazaa Lite Resurrection
Soulseek
µTorrent
AbleGet
FolderShare
eMule++
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır