Shareaza indir,download,yükle - Dosya Paylaşımı - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Dosya Paylaşımı » Shareaza
   Shareaza
  Boyutu : 4.16 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Shareaza
  Ekleme Tarihi : 05-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Shareaza, P2P (noktadan noktaya bağlantı) protokolünü destekleyen en popüler ağlardan her türlü dosyayı transfer etmenize yarayan bir yazılım. Yazılım tamamen ücretsiz olup hiçbir reklam veya casus programcık içermemektedir.
Yazılım aynı anda 4 farklı ağ üzerinde bağlantı sağlayabiliyor. EDonkey2000, Gnutella, BitTorrent ve Gnutella2 (G2) ağlarının tümünü desteklemesi sayesinde şu an yaygın olan tüm P2p ağlarını kullanmanızı sağlıyor.
Yazılımın indirdiği dosyaları önizleme ile görmenizi ve aynı ağ üzerindeki diğer kullanıcılarla sohbet (chat) yapabilmenizi sağlaması da diğer artıları..

Uyarı: İlk başta bir kaç dakika beklemenizde fayda var hemen bağlanmayabilir yada aradığınız dosyayı aynı anda bir kaç protokolde aradığı için zor bulabilir. Ya da bağlanmaya çalıştığınız herhangi bir protokole bağlanamayabilirsiniz. Bu durumda ayarlarınızı değiştirerek o protokolu iptal edin. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız üretici sitesindeki forumları ve support (destek) bölümünü okuyun orada bir çok probleme karşı tavsiyeler mevcut.

Not: Bu versiyonu açık kaynak kodlu. Üretici sitesinden açık kaynak kodunu yükleyebilirsiniz.

Programın Eksileri

Aslında Kazaa dışındaki Emule ve bu programın eksileri aynı. O da çoğu zaman bulduğunuz sonuçları indirmek için saatler hatta günlerce beklemeniz gerektiği, evet aradığınız tüm dosyalar burada var, ancak biz yine de kolay ve direkt indirme yapabilen Kazaa`yı öneriyoruz.

Yeni Özellikler :
* Torrent bilgi ekranı geliştirildi.
* Yeni arama filtreleri eklendi.
* Spam filtreleme geliştirildi.
* Hayalet dosya desteği geliştirildi.
* Otomatik port göndermek için UPnP
* Koleksiyon sihirbazı

NOT : Programı indir tuşuna bastıktan sonra dosyayı indirmek istediğiniz sunucuyu seçmeniz gerekmektedir.

UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca indirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya indirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, Programkolik.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.

Anahtarlar:Shareaza indir,Shareaza download,Shareaza indir,Shareaza çek,Shareaza,Shareaza mp3,Shareaza şarkı sözü,Shareaza film indir,Shareaza film,Shareaza açıklama,Shareaza bul,Shareaza video,Shareaza bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Shareaza
SEÇMECE PROGRAMLAR
Azureus
FreeWire
Arctic Torrent
CyberFresco
eDonkey2000
Napster
Ares Link Koleksiyonu Olu
KCeasy
BearFlix Pro
Blubster
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır