TrustyFiles indir,download,yükle - Dosya Paylaşımı - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Dosya Paylaşımı » TrustyFiles
   TrustyFiles
  Boyutu : 1.52 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : RazorPop
  Ekleme Tarihi : 07-09-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Film, oyun, program, müzik ve özellikle de MP3 kelimelerini yanyana kullanınca en çok akla gelen "şey" sanırım dosya paylaşım programları oluyor. Birçok program, birçok sunucu (server) sürekli en iyi olduklarını iddia ediyor. Bunlardan birisi olan TrustyFiles, bir çok sunucuya (server) bağlanabilme, bunun yanında hepsinde aynı anda arayabilme, hepsinden dosya indirebilme gibi aslında zor denebilecek bir olayı başarıyor. Zor, çünkü dosyaları farklı kaynaklardan alıp birleştirmek, düzgün bir şekilde senkronizasyonu ve uyumu sağlamak gerçekten zor bir iş. Bunların yanında üretici firma şu özellikleri de ekliyor :
  • Sunucu farketmeden dosya araması ve indirmesi yapabilirsiniz. Neden kendinizi sınırlayasınız ki?
  • Birçok farklı sunucudan indirebileceğiniz gibi sadece bir arkadaşınızı belirtip ondan da indirebilirsiniz.
  • Dosyalarınızı herkesle paylaşabilir ya da kendi arkadaşlarınızı belirleyip bir nevi kendi özel sunucunuzu oluşturabilirsiniz.
  • Personal, Private, Public adı verilen üç farklı şekilde yapabilirsiniz. Bunları açmak gerekirse :
    - Personal : Ağa bağlanıp, belirlediğiniz kişilere dosya gönderebilirsiniz. Böylece kişiselleştirdiğiniz bir yapıda kalırsınız.
    - Private : Bu kipte iken sunuculara bağlanamazsınız. Sadece belirlediğiniz arkadaşlarınızdan dosya indirir, böylece kimseye görünmezsiniz.
    - Public : Bilinen normal standartlardaki dosya paylaşımı.

    Eğer yeni bir kullanıcı iseniz, kolay kullanımı sayesinde hiç zorlanmayacaksınız. Eğer usta bir kullanıcı iseniz özelliklerinden, kullanılabilirliğinden etkileneceksiniz.

    Ücretsiz bir program olmasının yanında rahatsız edici herhangi bir reklam ya da casus programcık içermeyen TrustyFiles; TrustyFiles, Kazaa, Grokster, Morpheus, Limewire, Bearshare, Shareaza ve diğer Gnutella sunucularına bağlanabilme kapasitesine sahiptir.

    Not : Usta kullanıcılar için birçok özel ayar mevcut, bunların içinde bulunan BlockList ile sahte paylaşımcıları engelleyebilirsiniz. İçerdiği güvenlik araçları ile sahte programları ve virüsleri daha gelmeden engelleyebilirsiniz.

    UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca indirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya indirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, Programkolik.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.

    Anahtarlar:TrustyFiles indir,TrustyFiles download,TrustyFiles indir,TrustyFiles çek,TrustyFiles,TrustyFiles mp3,TrustyFiles şarkı sözü,TrustyFiles film indir,TrustyFiles film,TrustyFiles açıklama,TrustyFiles bul,TrustyFiles video,TrustyFiles bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    TrustyFiles
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    BearShare
    BearFlix
    1Folder Lite
    KCeasy
    Soulseek
    DC++
    LDC++
    Uploader
    WiPeer
    BitComet
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır