Dracula Virüs Temizleyici indir,download,yükle - Özel Virüs Temizleme - Güvenlik Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Güvenlik » Özel Virüs Temizleme » Dracula Virüs Temizleyici
   Dracula Virüs Temizleyici
  Boyutu : 315 Kb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Mevlüt AKSU
  Ekleme Tarihi : 04-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Son zamanlarda, özellikle flash diskler ile yapılan dosya taşımalarında, PATRON adlı sürücüleri paylaşıma açan ve bilgisayarı kilitleyen bir virüs varyasyonunun kullanıcıları oldukça rahatsız ettiğini görüyoruz. Bu virüsü temizlemek için Türk bir programcı tarafından yapılan Dracula Virüs Temizleyicisi programını beğeneceğinizi umuyoruz.

Üreticinin açıklaması :

DRACULA Virüs Temizleyici İşlevleri Nelerdir?

  • 1 - Bilgisayarımızda gereksiz depolanan Temp ve Prefect vb. dizinlerindeki gereksiz dosyaları temizler.
  • 2 - Activexdebugger32.exe trojanını bir daha geri gelmemek üzere temizler ve sürücülerimizin paylaşım durumunu önceki haline getirir.
  • 3 - Programı kapatmadan simge durumuna küçültürseniz program görev çubuğuna yerleşir ve taşınabilir disk takıldığında activexdebugger32.exe virüsünü otomatik olarak tanıyabilir ve silebilir.

    PROGRAMI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE VİRÜS İHTİMALİ BULUNAN
    TAŞINABİLİR DİSKLERİNİZİ(Flash disk vb.) MUTLAKA TAKIN!!!!


    Eğer bilgisayarınız masaüstü görününce takılıyor ve açılmıyorsa;

  • 1- ctrl+alt+delete ile görev yöneticisini açın.
  • 2- Dosya->Yeni Görev(Çalıştır) tıklayın.
  • 3- Gözat butonuyla DRACULA Virüs Temizleyici programımızı bulunduğu yeri gösterterek seçin ve Open dedikten sonra tekrar Aç İptal Gözat butonlarının bulunduğu yere gelirsiniz zaten ve aç derseniz program çalışır.

    Eğer masaüstü kilitleniyor ve yukarıdaki işlemleri yapmamıza rağmen program çalışmıyorsa; .NET Framework 2.0 kurulum dosyasını indirip kurun; yüklemeyi yaptıktan sonra yukarıdaki 3 adımı tekrar yaparsınız program çalışacaktır.

    ProgramKolik.CoM Notu : Eğer program ile PATRON virüsünü (sabit sürücülerinizde aynı adla paylaşım klasörü oluşturur ve bilgisayarınızı, hatta masaüstünüzü kilitler) temizlemekte başarılı olamıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyip bu virüsten elle kurtulmaya çalışabilirsiniz. İşlemlerden sonra Dracula programını çalıştırıp bilgisayarınızı başlatmanızı öneririz.

    DİKKAT!!! ALTTAKİ ADIMLAR DENEYİMLİ KULLANICILARIN KULLANIMI İÇİN YAZILMIŞTIR, HERHANGİ BİR ADIMI HATALI YAPARSANIZ BİLGİSAYARINIZA ZARAR VEREBİLİRSİNİZ!!!

  • Masaüstünüz açılmazsa, CTRL + ALT + DEL tuşlarına basıp görev yöneticinizi çalıştırın ve Çalıştır tuşuna basarak explorer.exe uygulamasını onaylayın.
  • Aynı yerden activexdebugger32.exe adlı virüs dosyasının çalışmasını durdurun ve bu dosyayı C:/ ya da C:/Windows/System32 klasörlerinden elle silin.
  • Başlat Menüsü --> Çalıştır komutunu verin ve bu alana regedit.exe yazarak Windows kayıt defterini açın. activexdebugger32.exe kelimesini aratın ve bulduğunuz tüm kayıtları silin (sadece bir kayıt anahtarında explorer.exe activexdebugger32 şeklinde bir girdi olacak, o anahtarın tamamını silmek yerine sadece activexdebugger32 kısmını silin.
  • Yine c:/Windows/System32 veya c:/Windows/System klasöründen acd.cmd ve acd2.cmd dosyalarını silin.
  • Varsa aynı klasörlerdeki veya TEMP dizininizdeki ljl11.dll, kmon.ocx, ktkbdhk3.dll, mswinsck.ocx, pac.exe dosyalarını silin.
  • Başlat Menüsü --> Çalıştır kısmına cmd.exe yazıp MS-DOS kutusunu açın ve net share PATRON1 /delete ile net share PATRON2 / delete komutlarını yazıp uygulayın.
  • Dracula programını tekrar çalıştırın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

    Anahtarlar:Dracula Virüs Temizleyici indir,Dracula Virüs Temizleyici download,Dracula Virüs Temizleyici indir,Dracula Virüs Temizleyici çek,Dracula Virüs Temizleyici,Dracula Virüs Temizleyici mp3,Dracula Virüs Temizleyici şarkı sözü,Dracula Virüs Temizleyici film indir,Dracula Virüs Temizleyici film,Dracula Virüs Temizleyici açıklama,Dracula Virüs Temizleyici bul,Dracula Virüs Temizleyici video,Dracula Virüs Temizleyici bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Dracula Virüs Temizleyici
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    AIMFix
    Dracula Virüs Temizleyici
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır