Ares Link Koleksiyonu Oluşturucu indir,download,yükle - Dosya Paylaşımı - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Dosya Paylaşımı » Ares Link Koleksiyonu Oluşturucu
   Ares Link Koleksiyonu Oluşturucu
  Boyutu : 317 Kb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Ares
  Ekleme Tarihi : 26-07-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Belirli bir arkadaş grubunuz ile dosya paylaşmak ya da web sitenizden dosyalarınızı yayınlamak için gereken yazılım. Bu yazılım sayesinde bilgisayarınızdaki dosyalara sadece Ares ile ulaşılabilen linkler verebilirsiniz. Bir liste hazırlayıp kaydedebilirsiniz. Bu listeyi sadece sizden yükleme yapmasını istediğiniz arkadaşlarınıza gönderebilir , favori dosyalarınızı onlarla paylaşabilirsiniz.

Kullanılışı ; Ares link koleksiyonu oluşturucuyu çalıştırın. "Add file" tuşuna tıklayın. Bilgisayarınızda bulunan paylaşmak istediğiniz dosyaları seçin. Bunları liste halinde sıralayın. Sonra gerekli alanları doldurun. "Save Collection" tuşuna tıklayın ve kayıt edin. Kaydettiğiniz dosyayı ister internetten yayınlayın , isterseniz arkadaşlarınıza gönderin. Bu dosyanın üstüne tıklayanlar Ares üzerinden sizin belirttiğiniz dosyaları kendi bilgisayarlarına yükleyeceklerdir.

Not : Bu program ile hazırladığınız listeler sadece Ares üzerinden yüklenebilir. Sizden bu şekilde dosya almak isteyenlerin bilgisayarlarında Ares kurulu olmalıdır. Bu sürüm tüm Ares versiyonlarında da çalışmaktadır.

Anahtarlar:Ares Link Koleksiyonu Oluşturucu indir,Ares Link Koleksiyonu Oluşturucu download,Ares Link Koleksiyonu Oluşturucu indir,Ares Link Koleksiyonu Oluşturucu çek,Ares Link Koleksiyonu Oluşturucu,Ares Link Koleksiyonu Oluşturucu mp3,Ares Link Koleksiyonu Oluşturucu şarkı sözü,Ares Link Koleksiyonu Oluşturucu film indir,Ares Link Koleksiyonu Oluşturucu film,Ares Link Koleksiyonu Oluşturucu açıklama,Ares Link Koleksiyonu Oluşturucu bul,Ares Link Koleksiyonu Oluşturucu video,Ares Link Koleksiyonu Oluşturucu bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Ares Link Koleksiyonu Oluşturucu
SEÇMECE PROGRAMLAR
Ares Regular Edition
KCeasy
Favorist - İnterneti Payl
ZipTorrent
eMule Plus
Kiwi Alpha
Cabos
1Folder Lite
µTorrent
WinMX
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır