GNU Privacy Project indir,download,yükle - Şifreleme - Güvenlik - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Şifreleme - Güvenlik » GNU Privacy Project
   GNU Privacy Project
  Boyutu : 3.09 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Gnupp
  Ekleme Tarihi : 27-03-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
GNUPP yani GNU Privacy Project, şu anda kullanımı geliştirilen bir şifreleme programı. Programın bir kaç özelliği mevcut bu deneme aşamasında fakat oldukça gerekli özellikler bunlar. Özelliklerine kısaca bir göz atacak olursak, Outlook kullananlar için G DATA diye bir şifreleme desteği, bu şifreleme desteği ile e-mailleriniz tümüyle güvence altında. Programın kurulumunun sonunda ayarlayacağınız kendinize ait şifre sayasinde bütün işlemler güvence altına giriyor. WinPT`yi çalıştırdığınızda sizden bir anahtar oluşturmanızı isteyecektir. Bunun için kullanıcı adı, e-mail adresi ve şifre gireceksiniz. İşlemlerinizi bitirdikten sonra özel ve genel olmak üzere iki çift anahtara sahip olacaksınız. Genel anahtarı size güvenli bir şekilde e-posta göndermek isteyenler ile paylaşabilirsiniz. Özel anahtarınıza gelince, bu anahtarı kimseyle paylaşmayın tabi ki şifrenizi de. Size gelen e-maili "Current window>Decrypt/Verify" bölümünden anlaşılabilir hale getirebilirsiniz tabi özel şifrenizi girerek.

GNU Privacy Project`in amacı size gelen e-mailleri şifreleryerek okunmamasını sağlamk bu şekilde sadece e-maillerinizi siz okuyabilirsiniz.

Anahtarlar:GNU Privacy Project indir,GNU Privacy Project download,GNU Privacy Project indir,GNU Privacy Project çek,GNU Privacy Project,GNU Privacy Project mp3,GNU Privacy Project şarkı sözü,GNU Privacy Project film indir,GNU Privacy Project film,GNU Privacy Project açıklama,GNU Privacy Project bul,GNU Privacy Project video,GNU Privacy Project bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
GNU Privacy Project
SEÇMECE PROGRAMLAR
PassGen
SQL Key
Sticky Password
Advanced File Encryptor
SmartEncryptor
SecureSafe Pro
WinMD5Sum
Robert`s Shutdown
Max File Encryption
Task Lock
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır