Morpheus indir,download,yükle - Dosya Paylaşımı - Dosya Paylaşımı Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Dosya Paylaşımı » Dosya Paylaşımı » Morpheus
   Morpheus
  Boyutu : 185 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/XP
  Üretici Firma : StreamCast Networks
  Ekleme Tarihi : 12-08-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Geniş bant internet hızla yayıldığından beri en çok kullanılan programlar dosya paylaşım programları oldu. Film, mp3, resim, program ve daha birçok şeyi indirmek için kullandığımız programlardan biriside Morpheus. Morpheus Ultra (ücretli) ve Morpheus (bedava) olmak üzere iki verisyonu bulunan programın temeldeki hedefi aha çok paylaşım ağına bağlanmak, dolayısıyla daha çok kullanıcıya ulaşmak. Bu bağlamda;
  • Gnutella,
  • eDonkey,
  • LimeWire,
  • Grokster,
  • G2,
  • Neonet ve daha birçok dosya paylaşımı programlarının kullandığı hatlara bağlanır ve en çok kullanıcıya ulaşmak hedeflenir.
    Uluslararası arenada bu programların çoğuna dava açıldı ama Morpheus kendisi için açılan davayı kazandı, yani yasal bir program olma sıfatını da üzerine aldı.
    Aynı anda birden çok arama yapabilen programda virüs taraması da ihmal edilmemiş. Bu sıralar çok sık saldırıya maruz kalan dosya paylaşımcılar için çok önemli bir özellik. Ayrıca programın BitTorent desteği de mevcut. Dosyanızı indirirken önizleme yapabilmeniz ve birden çok kaynaktan indirebilmeniz programın sahip olduğu diğer güzel özellikler.
    Bu program ücretsizdir fakat reklamlarla (adware) desteklenmiştir. Bu yüzden programı kurmadan önce ve kurduktan sonra reklamlarını temizleyebileceğiniz bir programlar (örn. Ad-Aware) bir taramadan geçirmenizi tavsiye ederiz.

    Not: Programı kurabilmeniz için internete bağlı olmalısınız. Buradan indireceğiniz 185Kb`lık dosyalar ile internete bağlanıp geri kalan kurulum dosyalarını çekmeniz gereklidir. Bu işlemi program kendi yapmaktadır.

    NOT 2 : Programın sunucusu belli aralıklarda yoğunlaştığı için indirilemeyebilir. Böyle durumlarda programı indirme işlemini lütfen bir süre tekrar deneyiniz. Ayrıca program, yalnızca Windows 2000/XP işletim sistemlerinde çalışmaktadır.

    UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca indirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya indirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, Programkolik.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.

    Anahtarlar:Morpheus indir,Morpheus download,Morpheus indir,Morpheus çek,Morpheus,Morpheus mp3,Morpheus şarkı sözü,Morpheus film indir,Morpheus film,Morpheus açıklama,Morpheus bul,Morpheus video,Morpheus bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Morpheus
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Nici
    MiniShare
    BitTorrent
    Morpheus
    RevConnect
    Amembo
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır