KCeasy indir,download,yükle - Dosya Paylaşımı - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Dosya Paylaşımı » KCeasy
   KCeasy
  Boyutu : 4.25 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : KCeasy
  Ekleme Tarihi : 30-09-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
KCeasy mükemmel bir p2p (peer to peer) yazılımıdır. Kullanımı kolay ve basittir. Birden fazla ağ sistemine bağlanabilir.

Bağlanabildiği Ağlar ;

+ OpenFT
+ Gnutella
+ Gnutella 2
+ FastTrack (Kazaa)
+ Ares
+ OpenNap
+ SoulSeek
+ Donkey

Bağlandığı P2P yazılımları ;

+ OpenFT
+ Gnutella
+ ShareAza
+ BearShare
+ Limewire
+ Kazaa
+ Morpheus
+ Slister
+ Ares
+ Warez
+ OpenNap
+ SoulSeek
+ E-Donkey
+ Emule
+ Amule

Gift yama desteği mevcuttur. Önizleme ve kategorilere göre arama özelliği bulunmaktadır. Tüm p2p (peer to peer) ağlarına bağlanabilmek için en ideal programlardan biridir.

Çalıştırmak için önemli not: Program Windows 95/98 işletim sistemlerinde "msvcp60.dll" dosyasına ihtiyaç duymaktadır. Eğer bu dll ile ilgili bir uyarı alırsanız bu sisteminizde bu dosyanın eksik olduğu anlamına gelecektir. Bu dosyayı yüklemek için tıklayın.

İndirme Notu ; Bu program açık kaynak kodlu olduğu için sourceforge sitesinde barındırılmaktadır. Bu nedenle birden çok indirme adresi mevcuttur. Programı indir seçeneğine tıkladıktan sonra açılan sayfadan bir sunucu seçip programı indirebilirsiniz.

Not : Bu programın bağlanabildiği ağ sayısı her geçen gün artmaktadır. Programın kendi sitesinden ve Gift Proje sitesinden yeni eklenen sunucuları görebilir ve program üzerine ekleyebilirsiniz. Ayrıca değişen ağ protoklerinin yeni sürümlerinide Gift Proje sitesinden yükleyip kurabilirsiniz. Böylece programı yenilemeniz gerekmez. Bazı ağlar programda ön tanımlı olarak gelmemektedir. İstediğiniz ağı buraya girerek yükleyebilirsiniz.

UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca indirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya indirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, Programkolik.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.

Anahtarlar:KCeasy indir,KCeasy download,KCeasy indir,KCeasy çek,KCeasy,KCeasy mp3,KCeasy şarkı sözü,KCeasy film indir,KCeasy film,KCeasy açıklama,KCeasy bul,KCeasy video,KCeasy bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
KCeasy
SEÇMECE PROGRAMLAR
BitSpirit
MuzIRC
BearFlix Pro
Gnucleus
ABC
PC-Mac-Net FileShare Lite
µTorrent
Cabos
iMesh
Piolet
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır